Yemin'in Reyhan'ı Özge Yağız'dan sevgilisi Gökberk Demirci'ye olay yorum!

Dizi aşkı gerçek olan Özge Yağız ve Gökberk Demirci, paylaşımlarıyla hayranlarını mest etmeye devam ediyor. Yemin'de Reyhan ve Emir adlı iki aşık karakteri canlandıran çift, gerçek hayatta da ilişkilerini gizleme ihtiyacı duymuyor.

Yemin dizisinde başlayan aşklarıyla gündemde olan Özge Yağız ve Gökberk Demirci, paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak Yağız, Demirci'nin bir paylaşımına "Vurgun olmak" mesajını yazdı. Aşkını gözler önüne seren güzel oyuncunun bu yorumu, binlerce beğeni ve yüzlerce yorum aldı.

İLİŞKİLERİ YÜZÜNDEN Mİ DİZİDEN AYRILDI?

Özge Yağız'ın neden Yemin dizisine veda ettiği ise merak edilmeye devam ediyor. Son olarak ortaya atılan bir iddiaya göre Özge Yağız, Gökberk Demirci ile aşk yaşadığı için Yemin dizisinden ayrılmayı tercih etti. İkilinin aynı projede yer almak istemediği öne sürüldü.

Öte yandan Kanal 7 ekranlarının iki sezondur ekranlara gelen sevilen günlük dizisi Yemin 240. bölüm ile ikinci sezonu sonlandırdı. Yemin dizisi 2. sezonunu tamamlayarak ekranlara bir süreliğine veda etmişti. Ancak bu veda da izleyicileri üzen bir detay daha vardı. Reyhan karakterini canlandıran Özge Yağız, 3. sezonda dizide yer almayacak.

YEMİN 3. SEZON NE ZAMAN?

İlk 2 sezonu ile büyük dikkat çeken Yemin dizisi, koronavirüs salgını sebebiyle izleyicilerine erken veda etti. Normal planlamada 19 Haziran’da sezonu tamamlayacak olan dizi, 1,5 ay erken bitti.

Yemin dizisinin 3. sezonu için hazırlıklara başlandı. En önemli değişiklik ise Özge Yağız konusunda olacak. Ancak dizinin yeni bölüm tarihi henüz netleşmedi.

ÖZGE YAĞIZ’IN YERİNE GELEN İSİM BELLİ OLDU!

Yemin dizisinde Gökberk Demirci’nin yanında yer alacak kadın karakteri kimin canlandıracağı merak ediliyordu. 3. sezonuyla izleyicilerle buluşmaya hazırlanan dizinin çekimleri öncesinde Elif Özkul ile anlaşma yapıldığı ortaya çıktı.

Elif Özkul ilk olarak Kara Sevda dizisinde Sema karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti. İlk dizisinde başarısı ile göz dolduran genç oyuncu, ardından da Payitaht Abdülhamid dizisinde Fehime Sultan olarak izleyicilerle buluştu.

ÖZGE YAĞIZ'IN YENİ ADRESİ DE ORTAYA ÇIKTI

Yemin'den ayrılan Özge Yağız'ın, Star için çekilen Sol Yanım dizisinin ekibine katıldığı öğrenildi. Melis Civelek'in yazdığı diziyi Serdar Gözelekli yönetecek.