Yemin'in Reyhan'ı Özge Yağız ve Tolga Mendi'nin başrollerinde olduğu Sol Yanım'da şoke eden ayrılık kararı

Yemin dizisinde Reyhan rolüyle iyi bir çıkış yakalayan Özge Yağız ve Tolga Mendi'nin başrollerinde yer aldığı Sol Yanım dizisinden flaş haber! Yeni dizide ayrılık rüzgarları esiyor. Reytinglerde istediğini henüz yakalayaman dizide şoke eden bir ayrılık yaşandı. İşte detaylar...

Star TV'nin bu sezonda ekran hayatına başlayan Sol Yanım dizisinden yeni haberler gelmeye devam ediyor. Perşembe akşamları seyirciyle buluşan Sol Yanım dizisi sosyal medyada ilgi görse de reytinglerde istenilen başarıyı henüz yakalayamadı.

Birsen Altuntaş'ın sosyal medya hesabından paylaştığı habere göre, senaristliğini Melis Civelek'in üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli oturuyordu. Ancak son gelen bilgilere göre Sol Yanım'da yönetmen değişikliğine gidildi. Dizinin yeni yönetmeni için Barış Yöş ile görüşüldüğü öğrenildi.

Sol Yanım'ın başrollerinde Özge Yağız, Tolga Mendi, Defne Samyeli, Cemre Baysel, Cansel Elçin, Emre Bey, Esra Bezen Bilgin, Seda Akman, Taner Rumeli ve Deniz Barut gibi isimler bulunuyor.

Yemin dizisinde Reyhan rolüyle hızlı bir çıkış yakalayan Özge Yağız, Sol Yanım'da Serra karakterine hayat veriyor. Bu dizisinde umduğunu henüz bulamayan güzel oyuncunun yeni partneri ise Selim karakterini canlandıran Tolga Mendi. Dizinin yeni bölümlerinde Serra ve Selim aşkının oluşumuna şahit olacağız. 

Sen Çal Kapımı dizisine bomba transfer! Survivor ve MasterChef'e katılmıştı...

Özge Yağız'dan sevgilisi Gökberk Demirci'ye şarkılı gönderme

Hercai dizisinin Reyyan'ı Ebru Şahin ve Miran'ı Akın Akınözü'nden mest eden set paylaşımı

Neslihan Atagül'ün yeni pozları sosyal medyayı salladı

Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar'dan sürpriz Gülşah Alkoçlar paylaşımı! 'Gurur duyan anne tutuşu'