Yemin'in Reyhan'ı Özge Yağız ve Emir'i Gökberk Demirci'den romantik kar pozu

Yemin dizisi setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ve evlilik haberleri ile hayranlarını sevindiren Özge Yağız ile Gökberk Demirci çiftinden romantik bir poz daha geldi. Kar altında sarmaş dolaş pozlarını paylaşan ünlü çift büyük beğeni topladı. Çiftin romantik pozu takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Yemin dizisi ile yıldızı parlayan ve aradıkları aşkı birbirlerinde bulan Özge Yağız ile Gökberk Demirci çifti yakın bir zamanda nikah masasına oturacak. Kariyerlerine farklı projelerde devam eden ikili sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

14 Şubat Sevgililer Günü'nde yaptıkları paylaşım beğeni toplayan ünlü çift İstanbul'da yağan karı değerlendirdi ve romantik pozlarına bir yenisini daha ekledi. Kar altında poz veren ünlü çiftin paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Sosyal medya kullanıcıları 'Kar taneleri gibi...', 'Umarım bir ömür boyunca böyle gülürsiniz, hep mutlu olun, hep birlikte olun ve sonsuz bir aşk olsun' ve 'Sizi birbirinize yazan rabbime şükürler olsun' gibi yorumlarda bulundu.

İşte ünlü çiftin beğeni toplayan kar pozu...