Yemin'in Reyhan'ı Özge Yağız ve Emir'i Gökberk Demirci'den aşk dolu paylaşımlar

Özge Yağız ve Gökberk Demirci çifti aşka geldi! Yemin'in Reyhan'ı ve Emir'i olarak anılan aşıkların 14 Şubat Sevgililer Günü paylaşımları olay oldu. Ünlü çifttin ilan-ı aşk niteliğindeki paylaşımları hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

Özge Yağız ve sevgilisi Gökberk Demirci'nin 14 Şubat Sevgililer günü paylaşımları hayranlarını mest etti. Ünlü çiftten Özge Yağız'ın "Hep gül" yazarak can şenliğim etiketi ile yaptığı paylaşıma Gökberk Demirci'nin de "Her günüm, kutlu olsun, sonsuz olsun" yazarak karşılık vermesi hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

Yemin dizisinde Reyhan ve Emir karakterleri ile yakaladıkları uyumu gerçek hayatta da sevgili olarak sürdüren ve yakın zamanda evlilik haberleri ile gündeme gelen ünlü çift sosyal medya paylaşımlarıyla yine ses getirdi. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan çift, paylaşımları ile mutluluklarını ve birbirlerine olan aşklarını adeta gözler önüne serdi.

Hayranlarının yakın markajındaki oyuncu çift Özge Yağız ve Gökberk Demirci'nin Sevgililer Günü'nde karşılıklı yaptıkları romantik paylaşımları hayranlarını mest etti, sosyal medyada ilgi gördü.

Özge Yağız "Hep gül" yazarak can şenliğim etiketi ile yaptığı paylaşımında sevgilisi Gökberk Demirci'nin gülüşü ile öne çıktığı ve birlikte yer aldıkları karelerden oluşan bir paylaşım yaptı. Gökberk Demirci de güzel oyuncuya aynı şekilde birlikte yer aldıkları fotoğrafların bulunduğu "Her günüm kutlu olsun, sonsuz olsun" notunu düştüğü bir paylaşım ile karşılık verdi.