Yemin'in Reyhan'ı Özge Yağız paylaştı! Gökberk Demirci'den babalık provası

Yemin dizisinde iki aşığı canlandıran ve dizi aşkları gerçek olan Özge Yağız ile Gökberk Demirci, paylaşımlarıyla hayranlarını mest etmeye devam ediyor. Çift, bir süredir ilişkilerini gizleme ihtiyacı da duymuyor. Son olarak Özge Yağız, sevgilisiyle yeğeninin eğlenceli anlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

Dizi aşkları gerçek olan oyuncu çift Özge Yağız ve Gökberk Demirci, paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak Yağız, Demirci'yle yeğeninin bir karesini kolaj yaparak Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaştı. Paylaşıma sevgilisini etiketleyen güzel oyuncu, bir anda dikkatleri üzerine çekti. Gökberk Demirci'nin Özge Yağız'ın yeğeniyle oynadığı anlar, "Gökberk babalık provası yapıyor" dedirtti.

YEMİN 3. SEZON NE ZAMAN?

İlk 2 sezonu ile büyük dikkat çeken Yemin dizisi, koronavirüs salgını sebebiyle izleyicilerine erken veda etti. Normal planlamada 19 Haziran’da sezonu tamamlayacak olan dizi, 1,5 ay erken bitti.

Ancak Yemin dizisinin 3. sezonu için hazırlıklara başlandı, ekip sete çıktı. En önemli değişiklik ise Özge Yağız konusunda olacak. Yağız, yeni sezonda farklı bir dizide boy gösterecek. Yemin'in yeni bölüm tarihi ise henüz netleşmedi.

ÖZGE YAĞIZ'IN YERİNE KİM GELİYOR?

Reyhan rolüne yeni hayat verecek isim ise yüzlerce genç yetenek arasından İlayda Altuntaş oldu. Altuntaş, yepyeni bir karakterle diziye dahil oldu. Öte yandan Yemin'in yeni bölümlerinin yeni bir değişiklik olmazsa eylül ayının 2. haftası ekrana gelmesi planlanıyor.