Yemin'in Reyhan'ı Özge Yağız, Gökberk Demirci'ye aşkını haykırdı!

Yemin dizisinin setinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan Özge Yağız ve Gökberk Demirci, ilişkilerine son sürat devam ediyor. Son olarak Yağız, sosyal medya hesabından aşkını haykırdığı bir fotoğraf karesini takipçileriyle paylaştı.

Özge Yağız ve Gökberk Demirci'nin başrollerini paylaştığı Yemin dizisi iki sezondur reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Reyhan ve Emir'in aşkını anlatan dizi geçen aylarda final yapmış, dizinin Reyhan'ı Özge Yağız ise projeye veda etmişti.

AŞK GERÇEK Mİ OLDU?

Dizide iki aşığı canlandıran Özge Yağız ve Gökberk Demirci'nin gerçek hayatta da birlikte olduğu iddia edildi. Ayrıca sosyal medyada birbirlerinin her fotoğrafını beğenen ve yorum yapan çift, bu dedikoduları alevlendirdi. Özge Yağız'ın son paylaşımı ise görenleri şaşırttı. Birlikte çekildikleri kareyi 'I love you baby (Seni seviyorum bebeğim)' şarkısıyla paylaşan güzel oyuncu, adeta rol arkadaşına olan aşkını haykırdı.

İLİŞKİLERİ YÜZÜNDEN Mİ DİZİDEN AYRILDI?

Öte yandan Özge Yağız'ın neden Yemin dizisine veda ettiği merak edilmeye devam ediyor. Son olarak ortaya atılan bir iddiaya göre Özge Yağız, Gökberk Demirci ile aşk yaşadığı için Yemin dizisinden ayrılmayı tercih etti. İkilinin aynı projede yer almak istemediği öne sürüldü.

YEMİN DİZİSİNİN EMİR'İ KONUŞTU: 3. SEZONDA...

Yemin dizisinin 3.sezonu için hazırlıklar da başladı. En önemli değişiklik ise Özge Yağız konusunda olacak. Emir karakterini canlandıran Gökberk Demirci, Aksam.com.tr'den Yasemin DÖNGEL'e yeni sezon için şu detayı vermişti:

“Emir’i çok ağır ve zor bir dönem bekliyor buna eminim. Ağır bir dram bizi bekliyor sanırım. Fakat bir yandan da hayat devam ediyor ve malum hayat sürprizlerle dolu. Bakalım zaman ne gösterecek… Başarılı, doğru bir şekilde yürümeye gayret ediyorum bu yolda. Fırsat verildiği, uygun görüldüğüm üzere. Evet 3. Sezonda Emir ile kaldığımız yerden devam edeceğiz.”

Özge Yağız ile çok iyi bir uyum yakaladıklarını anlatan Gökberk Demirci, “İyi ki partner olmuşuz” diye konuştu.