Yemin'in Reyhan'ı olarak ünlenen Özge Yağız: Hayal kurmaktan hiç vazgeçmiyorum

Turkcell Platinum Black katkılarıyla gerçekleşen ALEM Talks Podcast'in yeni konuğu Özge Yağız oldu. “İçimizden Biri” dizisiyle sevenleriyle buluşan Yağız eğitim hayatını, oyunculuk serüvenini, geleceğe dair hedeflerini paylaştı.

Turkcell Platinum Black katkılarıyla gerçekleşen ALEM Talks Podcast'in konuğu, "İçimizden Biri" dizisiyle ekrana dönen Özge Yağız oldu. Dizi çekimleri için Marmaris'te olduğunu belirten Yağız heyecanını, "Çekimler çok iyi gidiyor. Eğlenceli ve keyifli bir iş çekiyoruz. Böyle bir projenin parçası olduğum için de oldukça mutluyum." sözleriyle anlattı.

ENERJİMİZİ YÜKSEK TUTMALIYIZ

Enerjik tavırlarıyla dikkat çeken Özge Yağız bu duruşunu, "Ben bu evreye, her şeyi kafasına fazla takan bir insanken ulaşmış buldum kendimi. Hassasım, en ufak üzüntüden vücudum etkilenmeye ve artık fiziksel bir şekilde tepki vermeye başlıyor. Üniversiteye başladığımdan bu yana enerjimi hep en üst seviyede tutmaya, yüksek enerjili insanlarla bir arada olmaya çalışıyorum. Mesleğimiz gereği de enerjimizi hep yüksek tutma mecburiyetindeyiz. Moral bozucu bir durum yaşasak bile kameranın karşısına geçmek ve iyi bir performans sergilemek zorundayız. Çünkü bu bizim mesleğimiz. Bu adaptasyonu biraz da mesleğimin sağladığını söyleyebilirim." şeklinde ifade etti.

Beslenme ve Diyetetik Bölümü mezunu olan Özge Yağız, oyuncu olması gerektiğini hissettiğinde hayatın kendisini olması gerektiği yere getirdiğini söyledi. Eğitim hayatında başarılı olduğunu da dile getiren Yağız o yılları, "Keyifli insanlarla birlikte eğitim aldım, çok güzel arkadaşlıklar kurdum. Herkesin ortaokul, lise, üniversite anıları başkadır. Ben de her birinde unutulmaz anlar yaşadım. Bu da beni çok mutlu ediyor.'' sözleriyle anlattı.

OYUNCULUK KADERİN CİLVESİYDİ

Oyunculuk serüveninde çevresinin de kendisini desteklediğini dile getiren Yağız, "Kesinlikle bunu yapmalıyım diye yola çıkmadım. 'Neden denemeyeyim?' diye adım attım aslında. Çevrem tarafından da bu anlamda şevklendirildiğimi söyleyebilirim. Denemem konusunda beni yönlendirdiler." sözleriyle anlattı. Kariyer yolculuğunun başlangıcını. Aldığı eğitimlerin, izlediği oyunların kendisine çok katkısı olduğunu ifade eden Yağız, "Fakat tüm bu çaba da insanı sonuçta bir noktaya kadar getiriyor. Benim oyunculuk serüvenimde aslında beni ekrana taşıyan şey, o noktaya gelmek biraz da kaderin cilvesiydi.'' sözleriyle devam etti.

EVLİLİK İÇİN ZAMAN VAR

Gerçekleşme ihtimali olan şeylerin hayalini kurduğunu "Ben hayal etmekten hiç vazgeçmeyen bir insan oldum her zaman, aynı zamanda realistim de. Hayalperest olarak yaşamıyorum. Gerçekleşme ihtimali olan şeylerin hayalini kurarım. Tabii ki bazen pembe düşlere dalıyorum ama hayalperest olduğum için değil de realistken hayal kurmayı geride bırakamadığım için.'' diyen Özge Yağız, kendisi gibi oyuncu olan Gökberk Demirci ile olan ilişkisini de şu sözlerle anlattı:

"Biz bir aile gibi başladık hayatımıza ama tabii ki de gelinlik giymek, evlenmek bunun için güzel hazırlıklar yapmak, işi resmiyete dökmek, nüfus cüzdanıyla bir aile olmak, bunlar güzel adımlar. Ama bu güzel adımların da belli bir zamanı var. Bir aksilik olmaz ve hep böyle güzel devam ederse netleştirilmiş bir tarihimiz olmasa da bizim kafamızda belli bir zaman var."