Yemin'in Reyhan'ı olarak ünlenen Baba'nın Büşra'sı Özge Yağız'ın oyunculuk dışındaki asıl mesleği bakın neymiş

Yemin'in Reyhan'ı olarak ünlenen Özge Yağız şimdilerde Baba dizinde Büşra karakteri ile hayranlarını mest ediyor. Yakın zamanda nişanlısı Gökberk Demirci'den ayrılan ve kariyerine odaklanan ünlü ismin oyunculuk dışındaki asıl mesleği merak ediliyor. Yemin'in Reyhan'ı olarak sevilen ve Baba'nın Büşra'sı ile ekranlarda fırtınalar estiren Özge Yağız'ın duyunca çok şaşıracağınız asıl mesleği işte karşınızda...

Kanal 7'de yayınlanan Yemin dizisinde canlandırdığı Reyhan karakteri ile üne kavuşan Özge Yağız'ın asıl mesleği meğer oyunculuk değilmiş. Şimdilerde Show TV'de salı akşamları seyirci ile buluşan Baba dizisinde Büşra karakteri ile karşımıza çıkan Özge Yağız'ın asıl mesleği duyanları şaşırtıyor.

Yemin'in Reyhan'ı olarak ünlenen Özge Yağız evlilik planları yaptığı meslektaşı Gökberk Demirci ile yakın zamanda ilişkisini noktalamıştı. Aşk hayatında aradığı mutluluğu Gökberk Demirci'de bulamayan ünlü isim kariyer basamaklarını hızla tırmanmaya devam ediyor. Hayranlarını üzen bu ayrılık kararı sonrası kariyerine asılan ünlü oyuncu, dikkat çeken açıklamalarıyla magazin gündeminde çok konuşuluyor.

BABA'NIN BÜŞRA'SI ÖZGE YAĞIZ KENDİNİ BÖYLE TANIMLADI

Aktif olarak kullandığı sosyal medyasını arada bir kapattığını belirten Özge Yağız, yakın zamanda şu açıklamalarıyla dikkat çekmişti: Gezinmek, güncel kalmak güzel oluyor ama arada sosyal medya detoksu yapıyorum. Çok iyi geliyor. Telefona bağımlı kalmayı sevmiyorum, kişisel verimliliğimi etkiliyor. Genç oyuncu Özge Yağız, kendini ise duygusal, çalışkan ve doğal olarak tanımlıyor.

Şimdilerde Show TV'de ekrana gelen Baba dizisinde Saruhanlı ailesinin fertlerinden Büşra Kalkan Saruhanlı karakteri ile seyirci karşısına çıkan güzel oyuncunun özel hayatı araştırılıyor. Başarılı performansı ve güzelliği ile dikkat çeken Özge Yağız'ın oyunculuk dışındaki asıl mesleği merak konusu oldu. Peki, Özge Yağız'ın asıl mesleği bakın neymiş...

BABA'NIN BÜŞRA'SI ÖZGE YAĞIZ'IN ASIL MESLEĞİ DUYANLARI ŞAŞIRTIYOR

Televizyon kariyerine, Zeliha karakterine hayat verdiği Adını Sen Koy dizisi ile adım atan 24 yaşındaki Özge Yağız, oyunculuğa başlama sürecini şu sözlerle dile getirmişti:

"İlk kez girdiğim seçmelerde ilk işimi almıştım ve ertesi gün hemen sete çıktım. Hızlı, heyecanlı ve tutkulu bir başlangıçtı. Böyle de devam ediyor. Öğrenme açlığı, kendinizi geliştirmenize en büyük etken."

Yemin dizisinde başrol karakteri Reyhan ile de oldukça ses getiren Özge Yağız, şimdiler de Baba dizisinde Büşra karakteri ile oyunculuk kariyerine devam ediyor.

BABA'NIN BÜŞRA'SI ÖZGE YAĞIZ'IN OYUNCULUK DIŞINDAKİ MESLEĞİ DİYETİSYENLİKMİŞ

Başkent Üniversitesi mezunu olan Özge Yağız'ın oyunculuk dışındaki mesleğinin diyetisyen olduğu biliniyor.

Sen Çal Kapımı'nın Eda'sı Hande Erçel'e büyük ilgi! Ünlü oyuncu, Gamze Erçel ile Milano'yu salladı

Demet Özdemir hayranları müjde! Aşk Taktikleri filminin devam serisi geliyor