Yemin'in aşıkları Özge Yağız ve Gökberk Demirci'den yeni poz

Yemin'in aşıkları olarak nam salan Özge Yağız ve Gökberk Demirci'nin yeni kareleri hayranlarını mest etti. Evlilik hazırlığındaki ünlü oyuncu çift mutluluklarını paylaşımlarıyla adeta gözler önüne serdi.

Kanal 7'de başrol oynadıkları Yemin dizisinde çok yakıştırılan ve dizi aşkını gerçek hayata taşıyan Özge Yağız ve Gökberk Demirci çiftinden birlikte yer aldıkları yeni kare geldi.

Oynadıkları Yemin dizisinde iki aşığı canlandıran ve hayranları tarafından çok yakıştırılan Özge Yağız ve Gökberk Demirci'nin gerçek hayatta da aşk yaşamaya başlaması hatta çiftin evlilik kararı alması ünlü ikilinin fanlarını çok mutlu etmişti. Hayranlarının yakın markajında olan oyuncu çift sevenlerine sundukları birlikte yer aldıkları yeni fotoğrafları ile dikkatleri üzerine çekti.

Yemin'in Reyhan'ı ve Emir'i olarak anılan Özge Yağız ve Gökberk Demirci ikilisinden Yağız'ın diziden ayrılması ile son bulacağını düşünülen bu ilişkinin hiç de beklenildiği gibi olmadığı aşikar. Zira ünlü çiftin sosyal medyada paylaştıkları yeni kareleri bu birlikteliğin evlilik yolunda sağlam adımlarla ilerlediğinin kanıtı niteliğinde.

Gökberk Demirci, aşkı Özge Yağız ile birlikte yer aldıkları karesini Instagram story'sinden paylaşarak sevenlerini mutlu etmeyi sürdürüyor. Ünlü oyuncunun güzel sevgilisi ile yer aldıkları karesini adeta klasik haline getirdiği sonsuzluk ve kalp emojisi ile paylaşması hayranları tarafından büyük beğeni topladı.

Merve Dizdar affetmedi! Gürhan Altundaşar'ın arkadaşlarını Instagram'dan tek tek sildi