Yemin'in aşıkları Gökberk Demirci'den Özge Yağız'lı araba pozu! Hayranları mest oldu

Yemin'in aşıkları olarak ünlenen Özge Yağız ve Gökberk Demirci'den yeni paylaşım geldi. Evlilik yolundaki oyuncu çiften Gökberk Demirci sevgilisi Özge Yağız ile birlikte yer aldıkları fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Ünlü çiftin araba pozuna hayranları sosyal medyadan büyük ilgi gösterdi.

Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'in setinde başlayan aşk evlilik yolunda emin adımlarla ilerliyor. Yemin'de Reyhan ve Emir rolleri ile ünlenen Özge Yağız ve Gökberk Demirci, dizi aşkını gerçek hayata taşımakla kalmamış evlilik kararı alarak magazin gündemine bomba gibi düşmüşlerdi.

Yemin dizisinden Sol Yanım'a transfer olan ve bu dizisi yakın zamanda final yapan Özge Yağız sosyal medya paylaşımları ile hayranlarıyla etkileşim halinde olmayı sürdürüyor. Şimdilerde yeni bir proje açıklaması bulunmayan 23 yaşındaki Özge Yağız'ın 31 yaşındaki sevgilisi Gökberk Demirci ile aşkı ise doludizgin devam ediyor. Güzelliği ve yakışıklılığı ile hayranlarının birbirlerine çok yakıştırdığı ünlü çiftten yeni haberler var.

Yemin dizisinde Emir karakteri ile ekran macerasına devam eden Gökberk Demirci, Instagram hesabından sevgilisi Özge Yağız ile birlikte yer aldıkları araba pozunu sevenlerinin beğenisine sundu. Oyuncu çiftin yeni karesine hayranları sosyal medyadan büyük ilgi gösterdi.

Sinem Kobal spor şıklığıyla göz doldurdu

Aslı Enver ve Murat Boz paylaşımlarıyla kafaları karıştırdı!

Kurtlar Vadisi'nin Aron Feller'i Osman Soykut, Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz anısıyla dikkat çekti! 'Şeytanlık tuttu'