2 diziye birden imza... Yemin'e dönmesi beklenen Özge Yağız için her şey yeniden başlıyor!

Show TV ekranlarında yayınlanan Baba dizisiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Özge Yağız performansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Kariyerindeki yükselişini sürdüren oyuncu bir yandan Baba dizisiyle yoluna devam edecek. Diğer yandan da Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisinde Erdal Beşikçioğlu ile çok etkili sahnelerle izleyici karşısına çıkacak.

Son dönemin en dikkat çeken oyuncularından olan Özge Yağız, Baba dizisindeki performansıyla izleyiciden tam not almayı başarıyor. Normalde geçen sezon sonu diziden ayrılması beklenen güzel oyuncu son anda bir sürpriz yaparak Baba dizisinin 2. sezonunda da anlaşma sağlayıp dizide kalma kararı almıştı. Öte yandan muhteşem bir haber daha verildi. Gelen bilgilere göre, Özge Yağız Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisinde sevenlerinin karşısına çıkacak.

2 PROJE BİRDEN...

Özge Yağız Blu TV için çekilen fenomen dizi Behzat Ç'nin yeni hikayesine dahil olarak hayranlarını son derece sevindirdi.

BABA DİZİSİNDEN AYRILMASI BEKLENİYORDU

Geçen sezon sonu diziden ayrılması beklenen güzel oyuncu son anda bir sürpriz yaparak Baba dizisinin 2. sezonunda da anlaşma sağlayıp dizide kalmıştı.

BEHZAT Ç'YE KONUK OLUYOR

Özge Yağız, Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisinde sevenlerinin karşısına çıkacak ve etkili sahnelerle herkesi şaşırtacak.

YENİ İSİMLER DAHİL OLDU

Öte yandan son olarak diziye Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu da katıldı.