Yemin dizisinin Reyhan'ı Özge Yağız ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Gökberk Demirci aşka geldi!

Yemin dizisinde aşkı bulan Özge Yağız ve Gökberk Demirci çiftinden flaş haber... Yemin'in Emir'i Gökberk Demirci sevgilisi Özge Yağız'a olan aşkına dair bomba açıklamalarda bulundu. Dizide yaşadıkları aşkı gerçek hayata taşıyan ünlü ikiliden Gökberk Demirci, nikah tarihinden, kıskançlık durumlarına kadar Özge Yağız ile olan ilişkisi hakkında çok özel itiraflarda bulundu. Aşka gelen ünlü ikilinin sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımları ise hayranlarının dikkatinden kaçmayarak büyük beğeni topladı.

Yemin dizisinde tanıştığı Özge Yağız ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Gökberk Demirci aşka geldi. 

Kanal 7'nin fenomenleşen dizisi Yemin'de yaşadıkları aşkı gerçek hayata taşıyan Özge Yağız ve Gökberk Demirci çiftinin mutlu birliktelikleri dolu dizgin devam ediyor.

Yemin dizisinde Reyhan ve Emir karakterleriyle başrolleri paylaşan Özge Yağız ve Gökberk Demirci'nin dizideki frekansları tutmuş, aşkları hayranlarını mest etmişti. Çok yakıştırılan oyuncu çift dizi aşkı gerçek oldu dediğimiz bir haberle birlikteliklerini duyurmuş ve hayranlarını çok mutlu etmişti.

Yemin dizisinin Emir'i Gökberk Demirci, TV 100'e verdiği röportajında oyunculuğa arkadaşından gelen teklif üzerine tesadüf eseri başladığını dile getirdi. Dizide oynadığı karakter için "Çok benzer yanlarımız var" diyen başarılı isim sevgilisi Özge Yağız ile olan ilişkisine dair açıklamalarda bulundu.

İLK ADIM BENDEN GELDİ

Yemin dizisinde aşkı bulduğu partneri ile yaşadığı birliktelik için "Çok mutluyuz Allah'a bin şükürler olsun, güzel" ile söze başlayan Gökberk Demirci, evlilik yolundaki ilişki için ilk adımı kendisinin attığını açıkladı. Sözlerine "Bir çok adım benden geldi diyebilirim, şükürler olsun ki karşılığını aldım, mutlu bir şekilde hayatımıza devam ediyoruz." dedi. İnsanların bir şeylerden emin olması gerektiğini söyleyen oyuncu, her şeyden emin olmaya başlayınca birlikte yola çıktıklarını söyledi ve "Bir maşallah'ınızı alırız" demeyi ihmal etmedi.

NİKAH TARİHİ BELLİ DEĞİL

Şimdilerde Sol Yanım adlı dizide yer alan sevgilisine yakın bir zamanda evlenme teklif eden yakışıklı oyuncu, nikah tarihinin henüz belli olmadığını belirtti ve şu açıklamalarda bulundu:

Tarih yok biz birazcık gidişata bıraktık kendimizi diyebilirim çünkü aynı işi yapıyoruz. Malum şartlar, biz artık zamana ayak uydurmaya çalışıyoruz, o yüzden şartlar zaman ne gösterirse elimizden geldiğince değerlendirmeye çalışacağız

KISKANÇ TARAF BENİM

Özge Yağız ile beraber çalışmaktan da keyif aldığını belirten Gökberk Demirci ilişkide kıskanç taraf olduğunu itiraf etti. Özge Yağız'da kendisini her şeyiyle etkilediğini belirten Gökberk Demirci, sevgilisine olan aşkını bir kez daha dile getirmiş oldu. 

AŞK PAYLAŞIMI

Evlilik yolunda ilerleyen Özge Yağız ve Gökberk Demirci, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla mutlu birlikteliklerini hayranlarıyla paylaştı. İlişkilerinde her şeyin yolunda gittiği mesajını aldığımız ünlü çiftten Özge Yağız'ın "'Yaz'mış..." notuyla yaptığı paylaşımını sevgilisi Gökberkci kalp emojisi ile paylaşarak yanıtladı. Sevgililerin o paylaşımları işte huzurlarınızda...

Yemin dizisindeki Reyhan rolüyle yıldızı parlayan ve ünü yurt dışına çıkan oyuncu Özge Yağız diziden ayrılmış ve Star TV'nin bu sezon start veren Sol Yanım dizisine geçiş yapmıştı. Yeni dizisinde Serra karakterine hayat veren güzel oyuncu, Selim karakterini canlandıran Tolga Mendi ile başrolleri paylaşıyor. Sol Yanım'daki başarılı performansı ve güzelliği ile hayranlarını büyüleyen güzel yıldız, daha uzun yıllar ekranlarda yer almaya devam edecek gibi görünüyor.

Özge Yağız ve Tolga Mendi'nin başrollerini paylaştığı Sol Yanım'da; Defne Samyeli, Cemre Baysel, Cansel Elçin, Emre Bey, Esra Bezen Bilgin, Seda Akman, Taner Rumeli ve Deniz Barut gibi başarılı isimler yer alıyor.

Yemin'in Reyhan'ı Özge Yağız Sol Yanım'ın Serra'sı olsa da sevgilisi Gökberk Demirci'nin en güzel yanı

X Factor yarışmacısı Ferah Zeydan'ın son halini görenler gözlerine inanamıyor

Cennet Mahallesi'nin Ayşe'si Belemir Temizsoy ve Aliş'i Seyit Karabulut yıllar sonra bir araya geldi