Yeliz Yeşilmen'den canlı yayında eşi Ali Uğur Akbaş hakkında söyledikleri ağızları açık bıraktı: Saldırmak için yer arıyor

Yeliz Yeşilmen, Star TV'de ekrana getirilen Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Demet Akalın ve Alişan, Yeşilmen'e sürpriz yaparak eşi Ali Uğur Akbaş'ı canlı yayına görüntülü olarak konuk aldı. Yeşilmen, yapılan sürpriz karşısında memnuniyetsizliğini dile getirirken eşi hakkında söylediği 'Evde yardımcı var ama her şeyi benim yapmamı istiyor. Eve geldiğinde kızıma gidip 'Yemeği annen mi yaptı?' diye soruyor. Bana saldırmak için yer arıyor.' sözleri ile ağızları açık bıraktı. Eşine 'Kurt adam' benzetmesi yapan Yeliz Yeşilmen'i Alişan uyardı. Yeşilmen, 'Sincap mı diyeyim? Böyle bir adama kurt denir' dedi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile adından söz ettiren Yeliz Yeşilmen, özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Star TV'de yayınlanan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olan Yeliz Yeşilmen açıklamaları ile herkesi şaşırttı.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ve Alişan, Yeliz Yeşilmen'e canlı yayında sürpriz yaptı. Yeşilmen'in iş için Ankara'da olan eşi Ali Uğur Akbaş, programa görüntülü olarak katıldı.

Yeliz Yeşilmen, eşinin canlı yayına bağlanmasından rahatsız olduğunu dile getirdi. Eşinin göründüğü gibi bir olmadığını söyleyen Yeşilmen, şunları söyledi:

'BANA SALDIRMAK İÇİN YER ARIYOR'

'Evde yardımcı var ama her şeyi benim yapmamı istiyor. Eve geldiğinde kızıma gidip 'Yemeği annen mi yaptı?' diye soruyor. Bana saldırmak için yer arıyor.'

'SİCAP MI DİYEYİM?'

Açıklamalarına devam eden Yeliz Yeşilmen, eşine 'Kurt adam' benzetmesi yapınca Alişan'dan uyarı aldı. Alişan, eşi hakkında bu şekilde konuşmaması gerektiğini söylerken Yeşilmen, 'Sincap mı diyeyim? Böyle bir adama kurt denir' sözleri ağızları açık bıraktı.

Demet Akalın da Yeliz Yeşilmen'i canlı yayında eşi Ali Uğur Akbaş hakkında yaptığı açıklamalar konusunda uyardı.