Yeliz Yeşilmen kimdir?

Yeliz Yeşilmen sosyal medyadan yayınladığı videoyla gündeme düştü. Yeliz Yeşilmen kimdir? Yeliz Yeşilmen kaç yaşında, nerelidir? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu.

Son günlerde sosyal medyada yayınladığı video ile gündeme gelen Yeliz Yeşilmen hakkında araştırmalar hız kazandı. Yeliz Yeşilmen kimdir? Yeliz Yeşilmen kaç yaşında, nerelidir? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. 

YELİZ YEŞİLMEN KİMDİR?

Yeliz Yeşilmen, 17 Aralık 1978 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. Adana'da İbrahim Tatlıses'in TV'sinde çalışırken İstanbul'a gelmeye karar verdi. Kral TV'de VJ olarak çalışmaya başladı arından Mehmet Ali Erbil’in sunduğu Çarkıfelek programında tanındı. Yine Mehmet Ali Erbil'in de yer aldığı Aşkım Aşkım dizisiyle ünlendi. Ayrıca Cumhurbaşkanı Öteki Türkiye’de ve Dansöz adlı sinema filmlerinde rol aldı. Şarkıcılıkta da kendisini deneyen Yeliz Yeşilmen'in özellikle “Fıstık Çıkı Çıkı” şarkısı çok konuşuldu. İş adamı Ali Uğur Akbaş’la 2010 yılında nikah masasına oturdu. Evlendikten sonra sakin bir yaşam tercih eden Yeliz Yeşilmen'in Birbey ve Asya isimli iki çocuğu var.