Yeliz Yeşilmen kaç yaşında, nereli evli mi? Yeliz Yeşilmen kimdir?

Yeliz Yeşilmen bugün TV 8'de ekrana gelen Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa'nın konuğu oldu. Ekran başındaki izleyiciler, Yeliz Yeşilmen kimdir? Yeliz Yeşilmen kaç yaşında, nereli evli mi? İşte ünlü isim hakkında tüm merak edilenler...

Yeliz Yeşilmen, Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa'nın bugün yayınlanan yeni bölümünde seyirci karşısına çıktı. İstanbul'a gelerek Kral TV'de sunuculuk yapan ünlü isim daha sonra Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek programıyla tanındı. Yeliz Yeşilmen kimdir? Yeliz Yeşilmen kaç yaşında, nereli evli mi?

YELİZ YEŞİLMEN KİMDİR?

Yeliz Yeşilmen, 17 Aralık 1978 tarihinde Adana'da doğdu. İlk olarak 16 yaşında İskenderun'da VJ'liğe başladı.

Daha sonra İstanbul'a gelerek Kral TV'de sunuculuk yaptı. Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek programında tanındı. Daha sonra rol aldığı Aşkım Aşkım dizisiyle ünlendi. Foto modellik ve mankenlik de yapmaktadır. Ayrıca Cumhurbaşkanı Öteki Türkiye'de (2007) ve Dansöz (2001) adlı sinema filmlerinde rol aldı. Amerikan yapımı realite şovu The Simple Life'ın, Türk versiyonu olan Her Şey Yolunda adlı televizyon programında manken Tuğba Özay ile birlikte rol aldı.

Şarkıcılık deneyimi de olup, Tat Beni (2004) adlı albüm, Yeliz Yeşilmen'in ilk stüdyo albümü olmuştur. Daha sonra Elemtere Fiş (2006) ve Fıstık Çıkı Çıkı (2009) albümlerini çıkardı. Oynadığı dizilerde daha çok aptal sarışın tiplemeleriyle rol aldı.

2010'da iş insanı Ali Uğur Akbaş ile nikah masasına oturan Yeliz Yeşilmen'in 11 yıllık evliliği bitti.