Yaz projesi beklenen Burcu Özberk'ten ters köşe! Sevenleri deliye dönecek!

Fox TV ekranlarında cuma günleri izleyicisiyle buluşan Aşk Mantık İntikam dizisi Nisan ayında final yaparak ekranlardaki macerasını sonlandırmıştı. Şu sıralar bir projede yer almayan Burcu Özberk son olarak Endonezya'nın Bali Adası'nda tatil yapmıştı. Tatil için aynı yeri tercih edeceğini söyleyen Burcu Özberk muhabirlerin ''Yeni projeler olacak mı? Tatile devam mı edeceksiniz?'' gibi yaz projesi hakkındaki sorularına şaşırtan bir cevap verdi. Ünlü oyuncu biraz kendisine vakit ayıracağını belirtti.

Ünlü oyuncu Burcu Özberk, son projesinin Nisan ayında final yapmasıyla birlikte tatile çıktı. Son olarak Fox TV'de yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisiyle çok konuşulan Burcu Özberk şu sıralar bir projede yer almıyor. Endonezya'nın Bali Adası'nda tatil yapan 32 yaşındaki oyuncu Özberk, İstanbul'a geri dönüş yaptı. Etiler'de objektiflere takılan ünlü oyuncu kendisine yeni bir projesinin olup olmadığı sorulunca "Çalışmak istemiyorum" şeklinde yanıt verdi.

"ÇALIŞMAK İSTEMİYORUM"

Bali'ye gideceğini açıklayan Burcu Özberk "Projeler olacak mı? Tatile devam mı edeceksiniz?" sorusuna ise "Çalışmak istemiyorum" diyerek yanıt verdi.

"İNSAN KENDİNE VAKİT AYIRMALI"

Bunun üzerine muhabirin "Nedeni var mı?" sorusu üzerine "Yok. Biraz insan kendine zaman ayırmalı diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

GEÇEN AY FİNAL YAPMIŞTI

Geçen yıl macerasına başlayan Aşk Mantık İntikam dizisi 22 Nisan Cuma final bölümüyle ekranlara veda etmişti.

PAYLAŞIMLA VEDA ETMİŞTİ

Burcu Özberk sosyal medya hesabından veda için yaptığı paylaşımda "İlk fotoğrafımız. Çok güzel bir hikayeydi. Özleyeceğim. Desteğiniz için teşekkür ederim. Yan yana nice işlere." notunu eklemişti.

Aşk Mantık İntikam'ın Esra'sı Burcu Özberk iddialara cevap verdi: Hayatımda kimse yok

Burcu Özberk'in Bali özlemi... Tatile doyamadı