'Yaz mevsimini seviyorum' diyen Esra Erol arka arkaya paylaştı... Sosyal medyayı yaktı geçti

Ünlü sunucu Esra Erol, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla gündem oldu. Mavi gömleği ile kamera karşısına geçen Esra Erol, ''Yaz mevsimini çok seviyorum'' notunu düştüğü fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Erol, kısa sürede gündem oldu.

ATV'de ekrana getirilen Esra Erol'da programı ile hafta için her gün izleyici karşısına çıkan Esra Erol, sık sık gündeme geliyor. Programda işlenen konular ve insanlara verdiği tepkiler ile sosyal medyada konuşulan isimlerden olan ünlü sunucu Esra Erol şimdi de Instagram hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi.

Instagram'da 4,4 milyon takipçisi olan Esra Erol, özel hayatından kesitleri takipçileri ile paylaşmayı ihmal etmiyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü sunucu, son olarak mavi gömleği ile kamera karşısına geçti.

"YAZ MEVSİMİNİ ÇOK SEVİYORUM"

Yaz sezonunu açan ve papatyalar arasında poz veren Erol, fotoğraflarını "Yaz mevsimini çok seviyorum" notuyla yayınladı. Erol'un paylaşımı kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.