Senden Daha Güzel'in ardından şimdi de... Yaz dizilerinin son kalesi de yıkılıyor!

Yeni sezon dizilerinin başlamasıyla beraber yaz dizilerinin bazıları veda etmeye başladı. Her kanalda ayrı ve farklı yapımlar izleyicinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Kimi hikayenin sona ermesinden kimi de azalan reytingler sebebiyle yapımların fişini çekiyor. Senden Daha Güzel dizisinin ekran serüvenin sona ereceğinin açıklanmasının ardından bir dizi için daha karar verildi.

Yaz dizisi olarak yola başlayan birbirinden farklı yapımların final iddiaları izleyicileri şok etti. Senden Daha Güzel'in veda edecek olmasının ardından Duy Beni dizisi hakkında da aynı söylentiler dolaşmaya başladı. Her bölümü olay olan dizinin başrollerinde Rabia Soytürk ve Caner Topçu yer alıyor.

DUY BENİ DİZİSİ BİTİYOR MU?

Star TV ekranlarında yayınlanan dizi ekrana gelen zorbalık sahneleri ile büyük tepki toplamıştı. Liseli gençlerin başından geçen olayları anlatan yapımda Duy Beni'nin tahtını salladığı yönünde söylendi.

İlk sezonuyla göz kamaştıran Destan'ın şansı yaver gitmedi! Meğer bir bölümün ardından...

RTÜK'e gelen şikayetler sonrasında Duy Beni dizisinin final yapacağı iddia edildi. Fakat konuya dair resmi bir açıklama gelmedi.

DUY BENİ KONUSU NEDİR?

İstanbul'un orta halli mahallerinden birinde sıradan bir hayat yaşayan lise öğrencisi Ekim'in hayatı, gözünün önünde gerçekleşen trajik bir trafik kazasıyla alt üst olur. Ekim'in kazaya dair hatırladığı tek şey şoförün yüzündeki maske ve yerde kanlar içinde yatan arkadaşı Leyla'dır. Leyla'ya çarpıp kaçan araba, mahalleye de çok yakın bir kampüsü olan Gerçek Koleji'nde saklandığını öğrenen mahalleli isyan çıkarır. Araba bu zengin ve ayrıcalıklı ailelerin çocuklarının okuduğu okulda adeta sırra kadem basar. Mahalleli adalet isterken okul yönetimi mahalleden başarılı üç gence vereceği bursla tepkileri yumuşatmaya çalışır. Bir süre sonra da olay kapanır. Ancak Ekim'in en yakın arkadaşını yatağa mahkum edenlerin peşini bırakmaya niyeti yoktur. Emin olduğu tek şey vardır. Suçlu, okuldaki zengin ve şımarık çocuklardan biridir.

Senden Daha Güzel seyircisini isyan ettirecek karar! 6 gün içinde ipleri koparacaklar!

"Cennet görünümlü bir cehenneme benzeyen" Gerçek Koleji sadece bu sırrı barındırmaz. Demir kapısının ve yüksek duvarlarının arkasında çok daha tehlikeli bir gerçeği saklamaktadır. Zorbalık! Bir grup öğrencinin liderlik ettiği şiddet, Ekim ve okula giren diğer iki fakir genci adeta hayatla yüzleştirir. Ekim, bir yandan bu karanlık sır perdesini aralamak ve adaleti sağlamak için uğraşırken, duyguları kafasını karıştıracak ve yüreğini alt üst edecektir. Gençlik rüzgarı öyle sert ve öyle şiddetli esecektir ki Gerçek Koleji'nde hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır...