Yaz dizilerinin öne çıkan 5 kadın oyuncusu

Yaz sezonunda seyirciyi ekrana kitlemeyi başaran dizilerin ortak özellikleri; benzer konuları ve karakterleri oluyor. Aşk hikayesi üzerinden ilerleyen projelerde bazı isimler, ön plana çıkmayı başarıyorlar. 2021 yaz dizilerinin öne çıkan 5 kadın oyuncusunu haberimizde derledik.

Zengin bir patron ile onun sakar sekreterinin romantik komedi ilişkilerini konu alan yaz dizileri, bu sezonda da ekrandaki yerini aldı. Kimileri izlendi kimileri ise ekran macerasını sonlandırdı. Her ne kadar hikayeler ve karakterler klişe olsa da, bazı isimler kendilerini ön plana çıkarmayı başardılar.

2021 yaz dizilerinin öne çıkan 5 kadın oyuncusunu haberimizde derledik:

1 - CAM TAVANLAR - LEYLA

Bu zamana kadar yazılmış en güçlü kadın karakter olması yönüyle çokça sevilen Leyla, diğer klişelerden farklı olarak esas erkeğin gücüne ihtiyaç duymayan, kendi ayaklarının üzerinde duran ve sakarlıkları bulunmayan bir kadın karakteri canlandırıyordu.

2 - KALP YARASI - AYŞE

Diğer yaz dizilerinden farklı olarak köklü bir ailenin hikayesinin anlatan dizide ezilen, hor görülen esas kız karakterine yakın bir rol olarak karşımıza çıkan Ayşe, bu hikayesiyle bile seyirci tarafından benimsenip sahiplendi.

3 - İKİMİZİN SIRRI - NEVA

Evladı için her şeyi yapmayı göze alan çaresiz bir anne karakteri ile ekranın eksik olan 'çocuklarım olmadan asla' mottolu Aliye karakterinin yokluğunu tamamlayan Neva, dizi her ne kadar entrika dolu olsa da kendisini seyirciye sevdirmeyi başardı.

4 - BAHT OYUNU - ADA

Klişe yaz dizilerinden olan Baht Oyunu'nda, heyecanlı ve panik patron yardımcısı kız rolünde olan Ada; yaz ekranının en sevdiği bu karakteri başarılı bir şekilde temsil ediyor.

5 - AŞK MANTIK İNTİKAM - ESRA

Ekranın belki de bu yaz için en çok izlenip fragmanları heyecanla takip edilen tek işi olan Aşk Mantık İntikam'ın esas kızı Esra, en çok sevilen karakterler arasında yer alıyor. Boşandığı eski eşi ile yeniden barışma süreci yaşayan bir kadının komik hikayesini anlatan dizi, belki de bu hikayesi sayesinde klişe patron-sekreter temasını örtbas etmeyi başarıyor.