Rojda Demirer: Yaş farkının önemli olduğunu düşünmüyorum

Burak Deniz, Alina Boz ve Serhat Kılıç'ın başrollerinde olduğu Maraşlı dizisinin Firuzan'ı Rojda Demirer samimi açıklamalarda bulundu. Canlandırdığı Firuzan karakteri hakkında konuşan 41 yaşındaki Rojda Demirer, “Zor aşık oluyorum, ama aşık olunca iliklerime kadar yaşıyorum.” dedi.

ATV ekranlarında yayımlanan Maraşlı dizisinde Firuzan karakterini canlandıran Rojda Demirer, kendisini “tam bir aşk kadını” olarak nitelendirdi. 41 yaşında olan Rojda Demirer, “Zor aşık oluyorum, ama aşık olunca iliklerime kadar yaşıyorum.” dedi.

Sabah’ta yer alan habere göre, başrollerinde Burak Deniz, Alina Boz ve Serhat Kılıç’ın rol aldığı Maraşlı dizisinde kendisinden yaşça büyük ama zengin bir adamla evlenen Firuzan’ı karakteri hakkında konuşan Rojda Demirer, şunları söyledi:
“Yaş farkının çok önemli olduğunu düşünmüyorum. İki insan birbirini seviyorsa diğer konular teferruattan öteye geçemez. Ama yaş farkının bazı zorlukları olabilir, kişilerin sevdiği şeyler, zevkleri ve bazı konularda fikir ayrılıkları... Ama anlaşabiliyorlarsa bu fark sadece sayıdan ibarettir.”

Voleybolcu Ulaş Kıyak’la birlikteliği hakkında “aile olup çoluk çocuğa karışma gibi bir hayali olup olmadığı” sorulan Rojda Demirer, şöyle konuştu:

“Aile olmak çok güzel bir duygu, ancak bu planlanabilen bir şey değil. Kendiliğinden ilerler ve oluşur, zaman buradaki en büyük yardımcı… Ben kendi üzerimde şimdiye kadar hiç böyle bir baskı hissetmedim. Doğru insan ve zamanda olacağına inandım hep ve kendimi akışa bıraktım. Ama şu anda hem ben hem Ulaş kendimizi bu duruma yakın hissediyoruz diyebilirim.”