Çok Güzel Hareketler Bunlar Yasin Çam kimdir?

Sunuculuğunu ve yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın yaptığı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, izleyicileri buluşmak için gün sayıyor. BKM’nin yapımcılığını üstlendiği Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin kadrosunda kimler olacağı merak konusu olmuştu. Geçtiğimiz günlerde açıklanan yeni kadroda dikkat çeken isimlerden birisi de Yasin Çam oldu. Daha önce çeşitli reklam filmlerinde rol almış olan Yasin Çam, sinema filminde de rol almıştı. Çok Güzel Hareketler 2’nin yeni oyuncusu Yasin Çam kimdir? Detaylar haberimizde…

Milyonlarca kişi tarafından severek izlenen Çok Güzel Hareketler Bunlar, yeni sezon ve kadrosuyla geri dönüyor. Uzun bir aranın ardından Kanal D ekranlarında göreceğimiz Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin yönetmeni ve sunucusu ise her zaman olduğu gibi Yılmaz Erdoğan olacak. Milyonları güldüren Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın yeni sezon kadrosunda dikkat çeken isimlerden birisi ise Yasin Çam oldu. “Yasin Çam kimdir?” sorusunun yanıtı haberimizde sizlerle.

YASİN ÇAM KİMDİR?

5 Eylül 1986 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Milâs Anadolu Lisesi'nden mezun olan oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi almıştır. Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Finans mezunudur. Letgo, Crispi gibi reklam filmlerinde başarılı bir şekilde rol alan oyuncu 2015'de Hesapta Aşk filmi ile ünlenmiştir. Yüksek Sosyete dizisinde 'Ercan' karakterini canlandıran oyuncu 2017 yılında başlayan 'Neredesin Birader' dizisinin kadrosunda da bulunmuştur.

1.71 boyunda kıvırcık saçlı oyuncu Yılmaz Erdoğan'ın yönetmenliğinde Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin oyuncu kadrosundadır.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR 2

İlk sezonunda 5 sezon aynı mutfak oyuncularıyla giden ve Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç, Büşra Pekin gibi yıldız isimleri hayatımıza sokan ve ünlü eden program yeni nesliyle başlıyor. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncuları daha önce farklı skeç ve tiyatro benzeri televizyon programlarından tanıyor olabileceğimiz isimler bizi karşılayacak.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2’DE HANGİ İSİMLER OLACAK?

Çok Güzel Hareketler 2’de aşağıdaki isimler yer alacak…

Ahmet Hilmi Deler

Atakan Çelik

Ayşegül Yılmaz

Batuhan Soyaslan

Begüm Çağla Taşkın

Cemile Canyurt

Cihan Talay

Ecem Bayır

Eda Nur Hancı

Engin Demircioğlu

Evliya Aykan

Ezgi Özyürekoğlu

Fatih Öztürk

Fatma Tezcan

Gözde Şencan

Gürhan Altundaşar

Hamza Yazıcı

Metin Pihlis

Ozan Yiğit

Safa Sarı

Hilmi Deler