Yasemin Yürük açıkladı, Gülçin Ergül'den cevap gecikmedi!

Hepsi grubuyla ilgili hayranlarını heyecanlandıran konser ve belgesel projesi, gerçekleşmesi beklenirken rafa kalktı. Bunun sebebi olarak da Gülçin Ergül iddiaları ortaya atıldı. Gülçin Ergül'den Hepsi belgeseli ve konserine dair açıklama geldi.

Grup Hepsi bu sene 20. yılına merhaba dedi. 2004 senesinden bu yana var olan grup için bu yıl özel bir belgesel ve konser projesinin olması ön görülüyordu. Ancak bu gerçek olmadı. Yasemin Yürük, "Gülçin Ergül ya da içimizden biri projeyi kabul etmedi. Saygı duyuyoruz, kimseye zorla bir şey yaptıramayız. Bu sene 20. yılımız olacaktı, yazık oldu." dedi.

Yasemin Yürük "Hepsi'yi birleştirmek için çok uğraştım" deyip her şeyi anlattı!

Arkadaşlarıyla sahnede olmayı çok özlediğini belirten Yürük, "Onlarla sahnede olmayı çok özlüyorum. Biz bir bütündük ve sahnede gözlerimizden ne yapmamız gerektiğini anlardık. Çok uğraştım tekrar birleşmek için ama ikna edemedim; yapacak bir şey yok" diyerek dile getirdi.

HEPSİ BELGESELİNİ GÜLÇİN ERGÜL MÜ İSTEMEDİ?

Bu açıklamalar sonrası belgeseli istemeyen kişi Gülçin Ergül mü diye düşünülmeye başlandı. Konu hakkında sessizliğini bozan şarkıcı, iddialara karşılık şu ifadeleri kullandı:

"Çıkıştan sonra 4 senelik yoğun bir popüler geçmişimiz olsa da efsanevi bir grup olduk galiba. Gururla kabul ediyorum. Ama kendi belgeselimizi yapmak ve satmak bana biraz megalomanca geliyor."

İşte açıklamasının tamamı!