Yasemin Yalçın ile Yılmaz Erdoğan'ın o gençlik fotoğrafları ortaya çıktı! Eski arkadaşların yanlarında öyle bir isim var ki...

Birbirleri ile eski dost olan Yasemin Yalçın ile Yılmaz Erdoğan'ın gençlik fotoğrafları ortaya çıktı. Son olarak ÇGH 2'de görülen Yasemin Yalçın ile Yılmaz Erdoğan'ın değişmeyen görüntüleri dikkat çekti.

Yasemin Yalçın ekran sessizliğini uzun zamandır sürdürüyor. Son olarak eski dostlarından Yılmaz Erdoğan'ın genel sanat yönetmenliğini yaptığı Çok Güzel Hareketler 2 ekibinin 100. özel bölümünde ekrana gelen Yasemin Yalçın, kendi ismini taşıyan tiyatrosunda sahne almaya devam ediyor.

Yılmaz Erdoğan ile dostlukları oldukça eskiye dayanan Yasemin Yalçın, usta sanatçı ile televizyona da pek çok iş yapmıştı. İki ismin bu kadar samimi oldukları bir diğer isim ise Demet Akbağ'ydı.

Demet Akbağ ile de konservatuvar sıralarından arkadaş olan Yasemin Yalçın'ın, Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ ile gençlik yıllarından bir fotoğrafları ortaya çıktı. Ünlü sanatçıların değişmeyen görüntüleri oldukça dikkat çekti.

İşte Yasemin Yalçın, Demet Akbağ ve Yılmaz Erdoğan'ı o fotoğrafları!