Yasemin Şefkatli'den dikkat çeken sözler: Birbirimize çok yapışık yaşıyoruz

Yasemin Şefkatli ile eşi İdo Tatlıses konuk oldukları YouTube programında samimi açıklamalarda bulundu. Yasemin Şefkatli, İdo Tatlıses'i ifade ederek ''Birbirimize çok yapışık yaşıyoruz'' dedi.

İkiz bebeklerini kucağına alarak anne ve baba olmanın sevincini yaşayan Yasemin Şefkatli ile eşi İdo Tatlıses çifti, Saba Tümer'in YouTube programının konuğu oldu.

İdo Tatlıses "6-7 yıl önce Fırat Parlak'la bir dizi projesi için imza attık, anlaştık. Sonrasında şarkıcılığa devam ettim. 'Sen' şarkım patladı. Ayda alacağım paranın iki katını, bir günde kazanmaya başladım. İşler artmaya başladı. Fırat Abi 'Şarkıcılığa mı devam edeceksin?' diye sordu. Ben de 'İyi gidiyoruz' dedim. O proje rafa kalktı. Ama oyunculukla alakalı böyle bir anım var" dedi.

"HEP YAN YANA OLALIM İSTİYORUM"

İdo Tatlıses, eşi Yasemin Tatlıses'in yanından ayrılamadığını "Yasemin'e çok alıştım. Hep yan yana olalım istiyorum" sözleriyle ifade etti.

"BİRBİRİMİZE ÇOK YAPIŞIK YAŞIYORUZ"

Yasemin Şefkatli de "İnsanlar kıskançlık gibi algılıyor ama hiç öyle değil, biz birbirimize çok yapışık yaşıyoruz. Bizim aramızda öyle kıskançlık, 'Şuraya gidemezsin', 'Buraya gidemezsin' yoktur. Biz sadece birbirimize çok bağlı yaşadığımız için bazı şeyleri yapıyoruz veya yapmıyoruz" şeklinde konuştu.