Yasemin Şefkatli ikiz hamileliği sonrası ilk kez konuştu: ''Kayınbabam sürprizi açıkladı''

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli, ikiz hamileliği sonrası ilk kez konuştu. Yasemin Şefkatli, sürprizi kayınpederi İbrahim Tatlıses'in bozduğunu söyledi.

Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses ikiz çocuk sahibi olacak olmanın heyecanını yaşıyorlar. İki yıl önce evlenen Tatlıses ailesine gelin olarak gelen Yasemin Şefkatli, hamileliğiyle ilgili ilk kez Şamdan Plus'a konuştu:

"Kayınbabam İbrahim Tatlıses, bizden erken davrandı, hamileliğimi ve ikiz bebek sürprizini açıkladı. Çok sevindiği ve çok heyecanlandığı için bizden önce davrandı."

"Bebek sahibi olmayı tabii ki istiyorduk ama yine de öğrenince şaşırdık. Ne yapacağımızın paniği var üzerimizde. Bir de üzerine tek çocuk beklerken (diğeri saklamış kendini) ikiz olduğunu öğrenmek müthiş bir heyecan oldu. Hâlâ inanamadığım, kendimi içine sokamadığım duygu durumları var."

"Beni ne bekliyor, nasıl bir hayatımız olacak diye düşündükçe daha çok heyecanlanıyorum." Üç aylık hamile olan Yasemin Tatlıses, henüz cinsiyetleri belli olmayan ikizlerini sağlıkla dünyaya getirir inşallah.