Yasemin Şefkatli İdo Tatlıses'in doğum gününü kutladı: En güzel yaşlarının başlangıcı olacak

Yasemin Şefkatli sosyal medya hesabından eşi İdo Tatlıses'in doğum günün kutladı. İdo Tatlıses ve ikizleri ile mutlu aile pozunu yayınlayan Yasemin Şefkatli, ''Baba olarak girdiğin ilk yaşın, yeni, bence en güzel yaşlarının da başlangıcı olacak.'' ifadelerini kullandı.

22 Ocak'ta İbrahim Ayel ile Sinan Emir adını verdikleri ikizlerini kucağına alan ünlü çift Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses çifti büyük bir mutluluk yaşadı. Kalbinde sorun olduğu için operasyon geçiren İbrahim Ayel eski sağlığına kavuşması ile ailesinin yüreğine su serpti.

Mutlu evliliklerini göz önünde yaşayan ünlü çiftten İdo Tatlıses'in doğum günü için Yasemin Şefkatli bir kutlama mesajı yayınladı. Şefkatli, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Baba olarak girdiğin ilk yaşın, yeni, bence en güzel yaşlarının da başlangıcı olacak. Sen bizim en büyük şansımızsın biliyorum, hani derler ya gölgesi yeter diye işte tam olarak öyle. İyi ki doğdun İdo'm iyi ki beni buldun, iyi ki bizimsin seni çok seviyorum nice güzel yaşların olsun sevgilim, çok yaşa, mutlu yaşa bizle yaşa!"