Yasemin Sakallıoğlu'ndan kendisini izlemeye gelenlere özel teşekkür

Komedyen ve oyuncu Yasemin Sakallıoğlu, gösterisi öncesi samimi açıklamalarda bulundu. Karşısına hep iyi insanlar çıktığını söyleyen Yasemin Sakallıoğlu, gösteri gelirini de köy okullarında okuyan öğrenciler için bağışlayacağını söyledi.

Sosyal medya paylaşımlarıyla ünlenen ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Jet Sosyete gibi projelerde rol alan oyuncu ve komedyen Yasemin Sakallıoğlu, gösterisinden önce samimi açıklamalarda bulundu.

Habertürk'te yer alan habere göre; gösterisinden elde edeceği gelirin tamamını köy okullarında okuyan öğrencilerin eğitim gereçleri için harcayacağını açıklayan Sakallıoğlu, bu konu hakkında şunları belirtti:

"Bu uzun zamandır gerçekleştirmeyi düşündüğüm bir projeydi. Daha önce de böyle etkinlikler yapmıştım. Bizimle birlikte gülenlerin de güzel şeylere vesile olmasını, başkalarını güldürmesini istedim."

Kendisini izlemeye gelen ünlü isimlere teşekkür eden Sakallıoğlu, "Hepsine çok teşekkür ederim. Bu ülkede, bir ünlünün bir diğerinden destek görmesi çok değerli. Sağ olsunlar, geliyorlar ama ben de bana gelenlere destek oluyorum. Bu sektörde bana iyi insanlar çattı. O yüzden çok şanslıyım. Hepsine çok teşekkür ederim. Bu akşam da burada özel isimler var." ifadelerini kullandı.

Sakallıoğlu'nu izlemeye gelenler arasında; Burcu Biricik, sunucu Esra Erol, şarkıcı Merve Özbey ve eşi Kenan Koçak, Berkay - Özlem Ada Şahin çifti, İbrahim Büyükak ile eşi Nurdan Büyükak gibi isimler vardı.