Yasemin Sakallıoğlu gösteri gelirini AFAD'a ve AHBAP'a bağışlıyor

Oyuncu ve komedyen Yasemin Sakallıoğlu, Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde yapacağı gösteriden elde edeceği gelirin yarısını AFAD'a yarısını da Haluk Levent'in kurucusu olduğu AHBAP Derneği'ne bağışlayacak.

Sosyal medya hesabından yaptığı komik paylaşımlarla tanınan EDHO ve Jet Sosyete dizilerinde rol alan oyuncu ve komedyen Yasemin Sakallıoğlu, Harbiye Açık Hava'da gerçekleştireceği gösteri geliri 50 bin TL'nin yarısını AFAD'a yarısını da AHBAP'a bağışlayacak.

Sakallıoğlu açıklamasında, "Yaşanan sel felaketlerinden dolayı Harbiye'de gerçekleştireceğim gösterimde elde edeceğim gelirin yarısını AHBAP Derneği'ne yarısını ise AFAD'a bağışlıyorum. Bu toplumun bana kazandırdığı her şey zorda kaldığında gene bu toplumundur. Beni güçlü kılıp bu gücü bu güzel ülke insanı için kullanmama vesile olduğunuz için size de teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Haluk Levent de bu haberi, "Sevgili Yasemin Sakallıoğlu 16 Eylüldeki gösterisi için anlaşma gereği aldığı 50 bin TL'yi Ahbap ve AFAD'a bağışlama kararı aldı. Teşekkürler Yasemin." notuyla paylaştı.