Yasemin Özilhan'dan Hande Erçel hamlesi! Tarafını seçti

Yasemin Özilhan, eşi İzzet Özilhan'ın yakın dostu olan Kerem Bürsin'in Serenay Sarıkaya ile olan ilişkisini noktalamasının ardından güzel oyuncu ile aralarına mesafe koydu. Ayrılık sürecinde Kerem Bürsin'in yanında olan Yasemin Özilhan, şimdi de yakışıklı oyuncunun aşk yaşadığı Hande Erçel'i sosyal medya üzerinden takibe aldı. Hande Erçel de takibe karşılık verdi.

Doktorlar dizisi ile yıldızı parlayan Yasemin Özilhan, Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya'nın aşk yaşadığı dönemle çiftle fazla vakit geçiriyordu. İzzet Özilhan'ın yakın arkadaşı olan Kerem Bürsin 2019 yılında Serenay Sarıkaya ile yollarını ayırdı.

İkilinin ilişkilerini noktalamasının ardından Yasemin Özilhan, ilişki boyunca yakın olduğu Serenay Sarıkaya ile arasına mesafe koymuş bu durum arkadaş çevrelerine bile yansımıştı.

Takvim'in haberine göre; Kerem Bürsin'in yeni sevgilisi Hande Erçel'le kısa bir süre önce tanışan Yasemin Özilhan, güzel oyuncuyu Instagram hesabından hemen takibe aldı. Hande Erçel de karşılık vererek Yasemin Özilhan'ı geri takip etmeye başladı.