Yasemin Özilhan düğün stili ile gelini bile geçti! Taşlı elbisesi sosyal medyayı salladı

Yasemin Özilhan, Doktorlar dizisinde hayat verdiği Ela karakteri ile kariyerinde büyük bir sıçrama yaşadı. Ancak Yasemin Özilhan, 2011 yılında iş insanı İzzet Özilhan ile nikah masasına oturmasının ardından oyunculuğu bıraktı. Sosyetik güzel, sosyal medya paylaşımlarına hız verdi. Eşi İzzet Özilhan ile bir düğüne katılan sosyetik güzelin elbisesi sosyal medyaya damga vurdu.

İzzet Özilhan ile 2011 yılında nikah masasına oturmasının ardından oyunculuğu bırakan Yasemin Özilhan, sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz gün bir düğüne katılan Yasemin Özilhan, taşlı elbisesi ile geceye damga vurdu. Sosyetik isim elbisesi ile çekildiği kareyi sosyal medyadan yayınladı. Özilhan'ın stili takipçilerinden tam not aldı.

Tatilini bitiren Yasemin Özilhan ile iş insanı eşi geçtiğimiz gün bir düğüne katıldı. Taşlı bir elbise tercih eden Özilhan'ın tarzına beğeni ve yorum yağdı. Stiliyle her daim adından söz ettiren eski oyuncunun elbise ile verdiği pozu beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. İşte Yasemin Özilhan'ın düğün stili;