Yasemin Erbil'den ayna pozu... Beğeni yağmurun tutuldu

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, ayna pozunu takipçileri ile paylaştı. Sarı kalp emojisi ile paylaşım yapan Yasemin Erbil, takipçilerinden tam not aldı.

Son dönemde adı magazin basınında sıkça anılan Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alıyor. Yasemin Erbil, dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

YASMİN ERBİL'İN AYNA POZU BEĞENİ TOPLADI

Yasemin Erbil, 3 tane sarı kalp emojisi eklediği ayna pozunu, Instagram hesabının hikaye bölümünden takipçilerinin beğenisine sundu.

Fit görünümü ile oldukça beğeni toplayan Yasmin Erbil'in pozu takipçilerinden yoğun ilgi gördü. İşte Yasmin Erbil'in ayna pozu;

YASAK AŞK İDDİALARI GÜNDEM OLMUŞTU

Fenomen Cansu Miasu Özlevi, eşi Yusuf Yosi Özlevi'nin kendisini aldattığı üç kadın olduğunu açıklaması ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Bir Instagram sayfası Söylemezsem Olmaz programına o isimlerden birinin ünlü Yasmin Erbil olduğunu söylemesi üzerine gündem bir anda karışmıştı. Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Cansu Miasu yaşananları detayları ile anlatmıştı. Miasu, yayında Yasemin Erbil'den özür diledi. Paylaşımda bulunan Yasmin Erbil de özrü kabul etmediğini açıklamıştı.