Yaşar Gaga kimdir, kaç yaşında? Yaşar Gaga neden öldü doğum tarihi, hastalığı neydi?

Yaşar Gaga kimdir, kaç yaşında, doğu tarihi ne sorusu merak ediliyor. Ünlülerin menajeri Yaşar Gaga öldü mü? Sezen Aksu, Tarkan gibi ünlü isimlerin menajeri şarkıcı Yaşar Gaga bir süredir tedavi görüyordu. Dört yıl önce by-pass ameliyatı olan Yaşar Gaga, kaldırıldığı hastanede kalp yetmezliği teşhisiyle tedavi altına alınmıştı. Durumun ciddileşmesi üzerine yoğun bakıma alınan sanatçının tedavisi sürüyordu. Üzücü haber geldi. Yaşar Gaga hayatını kaybetti. Yaşar Gaga, 25 Eylül 1974 yılında dünyaya gelmiştir. uzun bir dönem Sezen Aksu'nun vokalistliğini üstlendi. Bir ara Şarkı Söylemek Lazım isimli yarışmada jürilikte yapan Yaşar Gaga özellikle Sezen Aksu'nun seslendirdiği Bile Bile isimli şarkı ile tanındı. Alakasız Şarkılar albümünde Sezen Aksu, Tarkan, Nazan Öncel, Özkan Uğur, Sertab Erener, Aşkın Nur Yengi, Serdar Ortaç, Serkan Kaya, Göksel, Mustafa Ceceli, Teoman, Soner Sarıkabadayı, Kibariye, Dilber Ay, Suzan Kardeş, Gonca Vuslateri, Rubato, Onur ve Halik Koçak şarkılar seslendirdi. Merak ettikleriniz haberimizde sizlerle.

Yaşar Gaga hayatını kaybetti. Yaşar Gaga kimdir, kaç yaşında, doğum tarihi ne soruları araştırılıyor. Gaga'nın ölüm haberi sanat camiasını yasa boğdu. Vatandaşlar da bu haberi alır almaz Yaşar Gaga ile ilgili bilgileri araştırmaya başladılar. Sezen Aksu, Tarkan gibi ünlü isimlerin menajeri şarkıcı Yaşar Gaga bir süredir tedavi görüyordu. Dört yıl önce by-pass ameliyatı olan Yaşar Gaga, kaldırıldığı hastanede kalp yetmezliği teşhisiyle tedavi altına alınmıştı. Durumun ciddileşmesi üzerine yoğun bakıma alınan sanatçının tedavisi sürüyordu. Üzücü haber geldi. Yaşar Gaga hayatını kaybetti. Yaşar Gaga, 25 Eylül 1974 yılında dünyaya gelmiştir. 1997 yılında Betonova isimli bir albüm çıkardı. 2017 yılında Yaşar Gaga Alakasız Şarkılar isimli albümde Türkiye'nin önde gelen sanatçılarını bir araya getirdi. Alakasız Şarkılar albümünde Sezen Aksu, Tarkan, Nazan Öncel, Özkan Uğur, Sertab Erener, Aşkın Nur Yengi, Serdar Ortaç, Serkan Kaya, Göksel, Mustafa Ceceli, Teoman, Soner Sarıkabadayı, Kibariye, Dilber Ay, Suzan Kardeş, Gonca Vuslateri, Rubato, Onur ve Halik Koçak şarkılar seslendirdi.

YAŞAR GAGA'NIN HASTALIĞI CUSHİNG SENDROMU NEDİR? TIKLAYIN

YAŞAR GAGA ÖLDÜ MÜ?

Dört yıl önce by-pass ameliyatı olan Yaşar Gaga, bir aydır Çapa Tıp Fakültesi'nde çoklu organ yetmezliğinden dolayı yoğum bakımda tutuluyordu. Yaşar Gaga hayatını kaybetti.

YAŞAR GAGA KİMDİR?

25 Eylül 1974 yılında dünyaya gelmiştir. Yaşar Gaga uzun bir dönem Sezen Aksu'nun vokalistliğini üstlendi. 44 yaşındaydı.

Bir ara Şarkı Söylemek Lazım isimli yarışmada jürilikte yapan Yaşar Gaga özellikle Sezen Aksu'nun seslendirdiği Bile Bile isimli şarkı ile tanındı.

1997 yılında Betonova isimli bir albüm çıkardı. 2017 yılında Yaşar Gaga Alakasız Şarkılar isimli albümde Türkiye'nin önde gelen sanatçılarını bir araya getirdi.

Alakasız Şarkılar albümünde Sezen Aksu, Tarkan, Nazan Öncel, Özkan Uğur, Sertab Erener, Aşkın Nur Yengi, Serdar Ortaç, Serkan Kaya, Göksel, Mustafa Ceceli, Teoman, Soner Sarıkabadayı, Kibariye, Dilber Ay, Suzan Kardeş, Gonca Vuslateri, Rubato, Onur ve Halik Koçak şarkılar seslendirdi.