Yaşar Alptekin Serdar Ortaç'a seslendi: Bana yarım saatini ayır

Yaşar Alptekin konuk olduğu programda son dönemde TikTok üzerinden açtığı canlı yayınlarla gündeme gelen Serdar Ortaç hakkında konuştu. Serdar Ortaç'a seslenen Yaşar Alptekin, ''Bana yarım saatini ayır'' ifadelerini kullandı.

MS hastalığı ile mücadele eden Serdar Ortaç sosyal medyada açtığı canlı yayınlarda alkollü olması ve söyledikleriyle eleştiri oklarının hedefi haline geldi.

Bir programa konuk olan Yaşar Alptekin, Serdar Ortaç'a ulaşmaya çalıştığını söyledi. Alptekin, "Serdar Ortaç'ın TikTok'taki halini görünce ağladım. Burada bir çığlık var. Yardım edin diye çığlık atıyor ve uçurumun eşiğinde.

Hiçbir şekilde tanımadığım halde Serdar'a ulaşmaya çok çalıştım ama ulaşamadım. Maneviyata ihtiyacı var. Serdar, ben seninle tanışamadım. Seninle tanışmak istiyorum ve bazı şeyler anlatmak istiyorum.

Seni Rabbimle tanıştırmak istiyorum. Seni Rabbimle tanıştırmak için gönüllüyüm. Yarım saat fazla değil. O yoğun iş temponda yarım saat bana ayırmanı senden rica ediyorum. Bu isteğim benim için değil senin için." dedi.