Yasak Elma'nın Zeynep'i Sevda Erginci diziye geri dönüyor! Yıldız ile Zeynep karşı karşıya!

Beş başarılı sezonun ardından 6. sezonuyla da izleyicileri ekrana kilitlemeyi başaran Yasak Elma'da sürprizler bitmiyor. Yasak Elma'nın sevilen karakterlerinden Yıldız'ın (Eda Ece) kız kardeşi Zeynep Yılmaz (Sevda Erginci) konuk oyuncu olarak diziye geri dönüyor. Ama büyük bir sorun var...

Yasak Elma dizisinin senaristleri Melis Civelek ile Zeynep Gür, altıncı sezon devam ederken izleyicilere büyük bir sürpriz yaptı. Dizinin bu akşam yayınlanacak olan 150. yeni bölümüne Sevda Erginci konuk oyuncu olarak katılacak.

Yasak Elma'nın sevilen karakterlerinden Yıldız'ın (Eda Ece) kız kardeşi Zeynep Yılmaz (Sevda Erginci) konuk oyuncu olarak diziye yeniden geliyor. Yıldız ile Zeynep'in karşı karşıya geldiği o anlar şimdiden merak ediliyor.

Zeynep'in diziye döndüğünü duyan birçok takipçi, Zeynep karakterinin hikayede kalıcı olmasını ve Sevda Erginci'nin konuk değil, daimi oyuncu olarak kadroya katılmasını istiyor. Dizi hayranları bu jesti çok sevdi ancak kısa süreli olmasından ise rahatsız oldular.

Yapımını MEDYAPIM'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu'nun oturduğu, senaryosunu Melis Civelek ile Zeynep Gür'ün kaleme aldığı Yasak Elma'da bu akşam yine yer yerinden oynayacak.