Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece sonunda konuştu: Nesrin Cavadzade diziden ayrılıyor mu?

Fox TV'nin fenomen yapımlarından olan Yasak Elma'nın Şahika'sı Nesrin Cavadzade'nin Bir Başkadır dizisinde totel izleyiciye küfür ettiği anların Fatih Aksoy'u rahatsız ettiği ve kadrodan ayrılmasını istediği iddia edilmişti. Geçtiğimiz gün görüntülenen Eda Ece konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yasak Elma'nın Şahika'sı Nesrin Cavadzade, Bir Başkadır dizisinde totel izleyici küçümseyip küfür ettiği anların yapımcı Fatih Aksoy'u rahatsız ettiği iddia edildi. İddialara göre Fatih Aksoy, Cavadzade'yi Yasak Elma kadrosundan çıkardı.

Şevval Sam ve Eda Ece'nin araya girmesiyle diziye devam ettiği iddia edilen Cavadzade, konuya ilişkin sessizliğini koruyor.

Eda Ece, Bebek'te bankamatikten para çekerken görüntülendi. Basın mensupları ile sohbet eden güzel oyuncu pandemi ortamında dizi çekmenin zor olduğunu ama bu dönemde işsiz kalmayan azınlıktan olduklarını sözlerine ekledi.

'AYRILMASI SÖZ KONUSU DEĞİL'

Nesrin Cavadzade'nin diziden ayrılıp ayrılmayacağı sorulan Ece, şunları söyledi:

'Nesrin devam ediyor. Zaten izleyenlerde bunu görüyor. Nesrin senaryo olarak devam ediyor. Şahika çok sevilen bir karakter, öyle bir ayrılma durumu şu an söz konusu değil'