Gökhan Alkan'ın sevgilisi Nesrin Cavadzade'den çocuk itirafı

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Şahika karakteri ile büyük bir çıkış elde eden Nesrin Cavadzade, önceki gün alışveriş yaparken görüntülendi. Basın mensupları ile sohbet eden Cavadzade, 6-7 çocuk yapabileceği yönündeki açıklaması hatırlatılması üzerine 'İnşallah, düşünüyorum. Gökhan da çok istiyor' dedi.

Yasak Elma dizisinde tanıştığı Gökhan Alkan ile aşk yaşamaya başlayan güzel oyuncu Nesrin Cavadzade, çifti Kasım ayında ilişiklerini duyurdu. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere takılan Nesrin Cavadzade, basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmezken açıklamaları ile dikkat çekti.

Maskesiz olarak görüntülenen Nesrin Cavadzade, kendisine yöneltilen 'Siz aşı oldunuz mu?' sorusuna 'Evet, size güzel görünmek için maske takmadım. Güvenli buluyorum, herkes aşısını oluyor. Ne güzel... Ben bu soruya cevap vermeyeyim' yanıtını verdi.

'GERÇEKTEN 6-7 ÇOCUK İSTİYOR MUSUNUZ? '

Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda 6-7 çocuk yapabileceğini söylemişti. Açıklaması hatırlatılan Cavadzade, Gerçekten 6-7 çocuk istiyor musunuz? Sevgiliniz Gökhan Bey bu duruma ne diyor?' sorusuna 'İnşallah, düşünüyorum. O da çok istiyor' cevabını verdi.