Yasak Elma'nın Feyza'sı Ece Dizdar'dan yeni proje müjdesi... Tiyatro sahnesi için hazır

Fox TV'de ekrana getirilen Yasak Elma dizisinde sezon finalinden önce Feyza karakteri ile dahil olan Ece Dizdar, yeni proje müjdesini verdi. Dizdar, yeni bir tiyatro çalışmasının olduğunu söyledi. Ece Dizdar ve Öner Erkan ''Bir Evlilikten Manzaralar'' filminin ''Evlilikten Sahneler'' adıyla sahneye uyarlamasında rol alacak.

Eda Ece, Şevval Sam ve Berk Oktay gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Fox TV'nin büyük beğeniyle takip edilen Yasak Elma dizisi Feyza karakteri ile dahil olan Ece Dizdar, YouTube'da yayınlanan Sahne Tozu Yutanlar programına konuk olurken samimi açıklamalarda bulundu.

Ece Dizdar, Öner Erkan ile birlikte "Bir Evlilikten Manzaralar" filminin "Evlilikten Sahneler" adıyla sahneye uyarlamasında birlikte rol alacak.

Ece Dizdar, 'Süreç ümit ettiğimiz gibi olumlu bir şekilde seyrederse önümüzdeki dönem için planladığımız bir oyun var şu anda. Ağustos ayında provalarına başlayacağız ve Öner Erkan'la birlikte oynayacağız.

Ingmar Bergman'ın "Bir Evlilikten Manzaralar" filminin "Evlilikten Sahneler" adıyla sahneye uyarlaması olacak. Oldukça heyecanlı bir süreç, hiç prova insanı olmamama rağmen tiyatronun prova süreçlerini bile özlediğimi fark ettim.' ifadelerini kullandı.