Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'ın sevgilisi bakın kim çıktı! Meğer tanıdık bir isimmiş

Fox TV'de ekrana getirilen Yasak Elma dizisindeki Ender karakteri ile ekranları kasıp kavuran Şevval Sam'in sevgilisi ortaya çıktı. Özel hayatını gözlerden uzak yaşayan Şevval Sam'ın uzun yıllardır müzisyen Sarp Maden ile aşk yaşadığı öğrenildi. Sam, en son 2019 yılında Sarp Maden ile paylaşımda bulundu.

Özel hayatını magazin basınından uzakta yaşayamaya özen gösteren Şevval Sam'ın sevgilisi ortaya çıktı. Ünlü oyuncu Sam, müzisyen Sarp Maden ile aşk yaşıyor. Sevgilisi ile magazincilere görüntü vermekten geri duran Sam, oyunculuğu ile ön planda olmayı tercih ediyor.

Sevgilisiyle sosyal medya hesabından da paylaşım yapmayan Sam, en son 2019 yılında sevgilisinin kendisine sarıldığı bir fotoğrafı paylaşmıştı.

Başarılı oyunculuk performansı ile göz dolduran Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını öğrendiğini açıklamıştı. Sam, antikor testi yaptırdığını ifade ederek 'Ben de Covid-19'a yakalanmış ve hastalığı atlatmışım. Hiç farkında değilim. Allah'tan kimseye bulaştırmamışım. Sürekli test yaptırıyoruz antikorum yüksek çıktı' demişti.

SARP MADEN KİMDİR?

Sarp Maden, 19 Kasım 1968'de İstanbul'da dünyaya geldi. Gitar tekniği ve armoni bilgisiyle, Türkiye'nin önemli gitaristlerinden biri olarak kabul edilen Sarp Maden, özellikle katıldığı birbirinden farklı birçok proje ile tanınıyor. Sarp Maden, 'Quartet Muartet' ismiyle çıkardığı "Dokuz Parça" adlı albümle adından söz ettirmeyi başarmıştı. "Sarp Maden Quartet" adını verdiği konserler dışında, kaydettiği Latin caz ağırlıklı albümüyle de kitlesini genişletti.