Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'dan 'gelin' çıkışı!

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Ender karakteri ile izleyenleri kendine hayran bırakan başarılı oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam, Cihangir'de görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde oğlu Tarık Emir Tekin'in kız arkadaşı Sofia ile kendisini ziyaret ederek muhabirlerin 'gelin' tabirini kullanmasına yanıt verdi. Sam, 'Gelininiz demek için çok erken. Hayat nasıl akacak bilmiyorum' dedi.

Fox TV'de ekrana getirilen Yasak Elma dizisinde rol alan ve Endere karakterine hayat veren Şevval Sam, Cihangir'de objektiflere takıldı. Ünlü oyuncu basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Reklam için görüşmeler yaptığını ifade eden Şevval Sam, 'Şimdi bir toplantıya daha gidiyorum' derken mekanların açılmasıyla ilgili 'Evet çok sevindim. İnsan işten sonra stres atmak istiyor' ifadelerini kullandı.

Oğlu Tarık Emir Tekin'in kız arkadaşı Sofia ile kendisini ziyaret etmesi üzerine 'Şevval Hanım geçtiğimiz günlerde gelininiz ile tanıştınız' sorulan soruya yanıt veren Şevval Sam, şunları söyledi:

'Gelininiz demek için çok erken. Hayat nasıl akacak bilmiyorum. Altı yıl öncesinden tanıyorum Sofia'yı. Evlilik için çok erken. Oğlum kariyerini daha yeni kuruyor'