Şevval Sam, Tarık Emir Tekin hakkında konuştu: Babasının fotokopisi gibi

Yasak Elma dizisinde Ender karakterine hayat veren Şevval Sam, Cihangir'deki bir mekanda yeni yaşını kutladı. Mekan çıkışı basın mensupları ile sohbet eden Sam, oğlu Tarık Emir Tekin'in babası Metin Tekin'e olan benzerliği ile ilgili konuştu.

48'inci yaş gününü Cihangir'deki bir mekandan arkadaşları ile kutlayan Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam, gece boyunca şarkılar söyledi. Sam, gecenin ilerleyen saatlerinde mekandan elinde hediyeleri ile çıktı.

Sam, "Bu saate kadar beni beklediğiniz için öncelikle sizlere teşekkür ediyorum. Dolu dolu bir 48 yaşa girdim. Doğum günüm bugün değil, 11 Kasım'da kutlamayı düşünmüyordum biraz sürpriz oldu. Çok yakın sevdiğim arkadaşlarımla bir araya gelmek istedik. Asistanımın doğum günüydü, burada kutlamak istedi, ben de aradan çıkarmış oldum. Aslında özel günlerden sıkılıyorum" dedi.

Konuşmasına devam eden ünlü oyuncu , "Son dakika çok güzel bir hediye geldi. Şapka konseptime uymadı fakat sürpriz geldi. Çok beğendim, çıkarmadım takıyorum. Oğlumdan da çok güzel bir hediye geldi. El yapımı müzik kutusu, çok memnun oldum. Aynısını arasanız bulamazsınız. Allah herkese böyle hayırlı evlat nasip etsin" dedi.

1993 yılında nikah masasına oturduğu 'Sarı Fırtına' lakaplı eski milli futbolcu Metin Tekin ile 1996'da boşanan ve bu evliliğinden dünyaya gelen oğlu Tarık Emir Tekin'in babasına olan benzerliği soruldu. Sam, şunları söyledi:

"Benzerlik dememek lazım, fotokopisi gibi. O biraz babasından çıktı gibi, kendine has bir tarzı duruşu tipi var. Hamileyken kime benzerse benzesin, dışı içi fark etmez, 'bana da benzesin' dedim.

Futbolcu değil, oyuncu oldu ve bana benzedi. Dualarım tuttu. Metin çok başarılı, efsane bir futbolcu. 'Bir aileye bir tane efsane yeter' dedim. Onunla rekabet etmesin benimle rekabet etsin daha kolay"