Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam: 'Prenses' benden daha ünlü!

Geçtiğimiz gün Cihangir'de görüntülenen Şevval Sam, muhabirler ile sohbet etti. Şevval Sam, ''Konser aralarında karavanınızla bir, iki günlük kaçamaklar yapacak mısınız?'' sorusuna ''Prenses' benden daha ünlü olduğu için sürekli yakalanıyorum. O yüzden şimdi adres vermiyorum'' yanıtını verdi.

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Ender karakteri ile izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Şevval Sam, önceki gün konser provaları için Cihangir'de stüdyoya girerken objektiflere yansıdı.

Basın mensupları ile ayaküstü sohbet eden Şevval Sam, "Heyecan dorukta. Şimdiye kadar yüzlerce konser verdim ama bu sefer çok heyecanlıyım. Bu yüzden özel bir hazırlık yapıyoruz. Neşeli bir konser hazırlıyoruz. İzleyenlerin çok eğleneceğini düşünüyorum çünkü biz sahnede çok eğleniyoruz." dedi.

"Konser aralarında karavanınızla bir, iki günlük kaçamaklar yapacak mısınız?" sorusunu da yanıtlayan Sam, "Kaçamaklar yapmazsak, makineyi biraz yorabiliriz. Prenses (karavanı) benden daha ünlü olduğu için sürekli yakalanıyorum. O yüzden şimdi adres vermiyorum." dedi.