Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam oğlu Tarık Emir Tekin hakkında konuştu

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Ender karakteri ile alkış toplayan Şevval Sam, bir dergi için röportaj verdi. Sadakatsiz dizisinde rol alan oğlu Tarık Emir Tekin hakkında konuştu. Sam, oyunculuk sürecinde karşısına çıkacak zorluklar konusunda oğluna tavsiye verip vermediği sorusuna 'Kazanılmış bilginin onu da güçlendireceğini düşündüğümden kendi süreçlerini yaşamasını ve kendi kararlarını vermesini daha doğru buluyorum, destekliyorum' yanıtını verdi.

Fox TV'de ekrana getirilen Yasak Elma dizisinde Ender karakteri ile izleyici karşısına çıkan Şevval Sam, Elele dergisine özel açıklamalarda bulundu. Sam, verdiği röportajda 'Oğlunuz Tarık Emir Tekin de bir oyuncu bu meslekte karşısına çıkabilecek negatif durumlar konusunda endişelendiğiniz ve bu konuda tavsiyelerde bulunduğunuz oluyor mu?' sorusuna şu yanıtı verdi:

'Kazanılmış bilginin onu da güçlendireceğini düşündüğümden kendi süreçlerini yaşamasını ve kendi kararlarını vermesini daha doğru buluyorum, destekliyorum.

Tabii ki hatalar yapacak, öğrenecek ve yeni deneyimlere yelken açacak. Onu duygu dünyasında yalnız bırakmış değilim; ancak hiçbir kararına karışmıyorum. Kaldı ki buna gerek bırakmayacak kadar akıllı ve farkındalığı yüksek bir insan Taro'