Yasak Elma'nın Ender'i öldü mü? Şevval Sam kadrodan ayrıldı mı? Eda Ece son durumu paylaştı

İzleyenleri ekran başına kilitleyen Yasak Elma dizisinin 5. sezon finalinde Ender, Yıldız ve Çağatay'ın olduğu aracın kaza yapması izleyenleri meraklandırdı. Çağatay karakterine hayat veren Berk Oktay'ın Yasak Elma'ya veda ettiği öğrenildi. Ender ile izleyici karşısına çıkan Şevval Sam'ın ise durumu merak konusu oldu. Eda Ece, Disney Plus partisinde Şevval Sam'la ilgili son durumu paylaştı.

Fox TV'de ekrana getirilen başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz ve Berk Oktay'ın rol aldığı Yasak Elma dizisi 5. sezon finali ile 13 Haziran pazartesi akşamına damgasını vurdu. 6. sezon onayı alan Yasak Elma dizisinden Berk Oktay'ın ayrılacağı kesinleşmiş ancak Şevval Sam'ın durumu belli değildi.

Yasak Elma'nın sezon finali bölümünde Çağatay'ın Yıldır ve Ender'in de içinde olduğu aracın kaza yapması çok konuşuldu. Berk Oktay senaryo gereği diziye ölerek veda etti. Yeni sezonda da Yıldız karakteri ile izleyici karşısına çıkmaya devam edecek olan Eda Ece, Şevval Sam ile ilgili heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu.

"ŞEVVAL DİZİDEN AYRILMADI"

Disney Plus partisine katılan Eda Ece, "Şevval diziden ayrılmadı. Onu da burada söylemiş olayım. Patronumuzun kararı... Dedi ki; bir ay dinlenin sonrasında konuşalım... Bize bir ay müsaade ettiler. Bir ay sonra konuşacağız" şeklinde konuştu.

Yasak Elma dizisinde Yıldız ve Doğan'ın hazin sonu! Yapımcı kararını verdi, senaryo sil baştan değişiyor