Yasak Elma'nın Emir'i Serkan Rutkay Ayıköz ve Deniz Gündoğdu, Kirli Sepeti dizisine dahil oldu

Yasak Elma dizisinde Emir karakterine hayat vermiş olan Serkan Rutkay Ayıköz ve Deniz Gündoğdu sevilen dizi Kirli Sepeti'nin kadrosuna dahil oldu. Serkan Rutkay Ayıköz ve Deniz Gündoğdu'nun Kirli Sepeti'nde hayat verecekleri karakterler de belli oldu.

Son olarak Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Emir karakteri ile hafızalarda yer edinen Serkan Rutkay Ayıköz şimdilerde Fox TV'de ekrana getirilen Kirli Sepeti dizisi kadrosuna katıldı. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde rol almış olan Deniz Gündoğdu'da Kirli Sepeti'ne dahil oldu.

Haberler.com'da yer alan habere göre; Kirli Sepeti dizisi renkli konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla yeniz sezonun en iddialı projelerinin arasında yer alıyor. Son olarak Ahu Sungur ve Su Kutlu'nun renk kattığı dizinin ekibine 2 yeni oyuncu katıldı. Ece Erdek Koçoğlu'nun yönettiği, Merve Girgin'in ise yazdığı diziye Deniz Gündoğdu "Hatice" ve Serkan Rutkay Ayıköz "Demir" rolleriyle dahil oldu. Deniz Gündoğdu Songül'ün (Ayça Bingöl) eski kocası Yılmaz'ın (Serhat Tutumluer) hayatındaki diğer kadın olarak hikayede yerini alacak. Yılmaz, Songül ve çocuklarını Hatice uğruna terk etmiş.