Yasak Elma'nın Cansu'su Nilperi Şahinkaya'dan sevgilisi Emre Yusufi'ye doğum günü kutlaması

Oyuncu Nilperi Şahinkaya heykeltıraş sevgilisi Emre Yusufi'nin doğum gününü kutladı. Ünlü oyuncunun erkek arkadaşına aldığı hediyeye yazdığı not ise dikkatlerden kaçmadı.

Daha önce Öyle Bir Geçer Zamanki, Kiraz Mevsimi, Kuzgun ve Yeni Hayat gibi yapımlarda yer alan güzel oyuncu Nilperi Şahinkaya, şimdilerde adını Aynen Aynen adlı dizisi ve yeni projesi Yasak Elma ile duyurmaya devam ediyor.

Dijital platformda Aynen Aynen dizisinde Kerem Bürsin ile birlikte başrolleri paylaşan Nilperi Şahin Kaya yakın bir zamanda FOX TV'nin fenomen dizisi Yasak Elma'nın kadrosuna katılarak magazin gündeminde yer almıştı.

Yasak Elma'da Cansu karakteri ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan ünlü güzel, uzun bir süredir heykeltıraş erkek arkadaşı Emre Yusufi ile birliktelik yaşıyor. Nilperi Şahinkaya, Emre Yusufi'nin yeni yaşını evde hazırladığı bir sofra ile kutladı. 40 yaşına giren sevgilisinin doğum gününü "Çok seviyorum" notuyla kutladı.

Ünlü oyuncu, erkek arkadaşına üzerinde "we could be rabbits" (tavşan olabiliriz) yazan bir bileklik hediye etti. Yusufi sevgilisinin hediyesini Instagram story'sinden "Aldığım en anlamlı, en yaratıcı, en duygusal hediye bu! İyi ki girdin hayatıma canım sevgilim" notunu düşerek sevenleriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Nilperi Şahinkaya'da "Seni seviyorum, tavşanım" yazarak paylaşması dikkatlerden kaçmadı.