Yasak Elma'nın Cansu'su Nilperi Şahinkaya'dan sevgilisi Emre Yusufi hakkında dikkat çeken açıklama: Aynı evde değiliz

Şimdilerde Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Cansu karakteri ile oyunculuğunu konuşturan Nilperi Şahinkaya, geçtiğimiz gün görüntülendi. Muhabirler ile sohbet eden Şahinkaya, 'Hala beraber mi yaşıyorsunuz?' sorusuna, 'Hayır, aynı evde değiliz. Herkesin özgür bir alanı olmalı. İkimiz de çalışıyoruz ve evlere yorgun dönüyoruz.' yanıtını verdi. Şahinkaya, geçtiğimiz günlerde 'Pandemi boyuncu hep bendeydi. İlk kez aynı evi paylaştık, birbirimize daha çok bağlandık' demişti.

Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade ile başrollerini paylaştığı Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Cansu karakteri ile beğeni toplayan Nilperi Şahinkaya geçtiğimiz gün objektiflere takıldı. Basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen güzel oyuncu Nilperi Şahinkaya, kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi.

Nilperi Şahinkaya, muhabirlerin 'Hala beraber mi yaşıyorsunuz?' sorusuna, 'Hayır, aynı evde değiliz. Herkesin özgür bir alanı olmalı. İkimiz de çalışıyoruz ve evlere yorgun dönüyoruz. Ayrı ayrı daha fazla dinlenme imkanı bulabiliyoruz' yanıtını verdi.

Geçtiğimiz ay bir dergiye röportaj veren Nilperi Şahinkaya, Emre Yusufi için "Pandemi boyuncu hep bendeydi. İlk kez aynı evi paylaştık, birbirimize daha çok bağlandık" demişti.

Nilperi Şahinkaya sevgilisi Emre Yusufi ile alışverişten dönerken görüntülenmiş ve boş vakitlerini nasıl değerlendiğini şu sözlerle anlatmıştı: 'Her şeyi paketledik, şimdi dinleniyorum. Boş zamanlarımda yatıyorum, genelde hep evdeyim'