Berk Oktay, orman yangınlarına karşı gözdağı verdi: Bölmeye çalışacaklar, terk etmeyeceğiz

Son dönemde Türkiye'de meydana gelen orman yangınları ile mücadele devam ederken Berk Oktay'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Oktay, 'Terk etmeyeceğiz... Bölmeye çalışacaklar terk etmeyeceğiz... Kurşun sıkacaklar, siper olacak terk etmeyeceğiz... Yakacaklar, ağaç olup, dal olup yeşereceğiz terk etmeyeceğiz' ifadelerini kullandı.

Türkiye'de meydana gelen orman yangınları ile mücadele devam ederken ünlü isimler de desteklerini gösteriyor. Birçok ünlü isim yangın bölgesine giderken bazı isimler de sosyal medya üzerinden paylaşımlarına devam ediyor.

Şimdilerde Yasak Elma dizisinde rol alan Berk Oktay, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Oktay, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

'Terk etmeyeceğiz... Bölmeye çalışacaklar terk etmeyeceğiz... Kurşun sıkacaklar, siper olacak terk etmeyeceğiz... Yakacaklar, ağaç olup, dal olup yeşereceğiz terk etmeyeceğiz... Atalarımızın kanıtla suladığı bu toprakları, al bayrağımızı, vatanımızı terk etmeyeceğiz... Bu vatan bizim, hepimizin... En zor günde yine bir olacak terk etmeyeceğiz...'