Hikayeyi hareketlendirme geliyorlar! Yasak Elma'nın 5 yeni transferi dizinin atmosferini değiştirir!

Fox TV ekranlarında her hafta pazartesi günü izleyicisiyle buluşan Yasak Elma dizisinden bomba haberler gelmeye devam ediyor. Yılbaşı nedeniyle bir hafta ara verecek dizi izleyicisine dikkat çekecek bir sürpriz hazırladı. Bu sezon sonu final yapacak olan Yasak Elma'nın kadrosuna beş isim dahil oldu. Dikkat çeken bu isimler arasında Nehir Erdoğan, Pelin Orhuner, Neriman Uğur, Elif Yılmaz ve Murat Onuk gibi önemli isimler yer alıyor.

Ekranların merakla takip edilen dizisi Yasak Elma yeni yıl sonrası rakiplerini zora sokacak 5 transfer için düğmeye bastı. Yeni ekiple dizi uçuş moduna geçecek. Ekranların merakla takip edilen dizisi Yasak Elma dikkat çekecek bir hamle yaptı. Bu sezonun sonunda final yapacak dizinin kadrosuna 5 yeni isim katıldı. Nehir Erdoğan, Pelin Orhuner, Neriman Uğur, Elif Yılmaz ve Murat Onuk performanslarıyla diziye farklı bir hava katacak.

5 YENİ TRANSFER

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 5 yeni oyuncu dizinin kadrosuna katıldı ve bu haber seyircide büyük bir heyecan yarattı.

Başrolün hayatı film oluyor! 6 ay sonra final yapacak olan Yasak Elma'dan sürpriz gelişme!

"ÇOK MUTLUYUM"

Ünlü oyuncu Nehir Erdoğan dizinin kadrosuna Julia rolüyle dahil oldu. Ünlü oyuncu diziye dahil olması hakkında "Bu eğlenceli serüvene ben de dahil olduğum için çok mutluyum. Seyircisinin bunca sevdiği bir işe katılmak, birbirinden değerli oyuncu dostlarımızla paylaşacağımız sahneler de aklıma geldikçe beni ayrıca heyecanlandırıyor.

Yasak Elma dizisinin kıymetli izleyicisiyle birlikte Julia Moran'ın sürprizlerine açık olacağım. Birlikte tanışacağız. Pazartesi akşamları buluşmak üzere." açıklamasını yaptı.

İŞTE DİZİYE KATILAN İSİMLER

Nehir Erdoğan

Pelin Orhuner

Neriman Uğur

Elif Yılmaz

Murat Onuk