Yasak Elma'dan ayrılan Nesrin Cavadzade'nin yerine Ece Dizdar getirildi

Fox TV'de ekrana getirilen Yasak Elma dizinin kadrosundan Nesrin Cavadzade'nin hayat verdiği Şahika karakteri senaryo gereği ölerek diziye veda etti. Cavadzade'nin diziden ayrılması büyük ses getirirken yerine Ece Dizdar getirildi. Ece Dizdar'ın Yasak Elma dizisinde nasıl bir karaktere hayat vereceği ise yapımcı tarafından henüz açıklanmadı.

Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu gibi isimlerin rol aldığı Medyapım'ın yapımcılığını üstlendiği Fox TV'nin sevilen yapımları arasında yerini alan Yasak Elma dizisi geçtiğimiz hafta ekrana getirilen bölümünde Nesrin Cavadzade'nin hayat verdiği Şahika karakteri senaryo gereği ölerek diziye veda etti.

Nesrin Cavadzade'nin Yasak Elma'ya ani veda edişinin yankıları devam ederken Medyapım resmi Twitter hesabından kadroya dahil olan ismi açıkladı.

İşte o paylaşım...

ECE DİZDAR KİMDİR?

Ece Dizdar, 23 Kasım 1981'de İstanbul'da dünyaya geldi. Denizaltılarda çalışan babasının görevi nedeniyle çocukluğu boyunca Türkiye'nin birçok şehrinde ve Pakistan, Belçika, İngiltere gibi ülkelerde yaşadı. Gezdiği yerlerde genelde DoDDS Amerikan okullarında okudu. Ortaokul yıllarında Belçika'da müzikal oyunculuğu, ses ve dans üzerine eğitim aldı, 2 yıl boyunca çocuk konservatuarı kapsamında sahneye çıktı.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesini bitirdikten sonra Londra'ya taşınan Dizdar, ARTSED oyunculuk akademisinde burslu olarak oyunculuk eğitimini tamamladı ve profesyonel oyunculuk kariyerine adım attı. Ece Dizdar, Tiyatro DOT için Shopping and Fzx ve Festen gibi oyunların çevirilerini yaptı. Profesyonel reklam ve tanıtım dublajlarını üstlendi. Ece Dizdar hala İngiltere'de ve Türkiye'de tiyatro, televizyon ve sinema alanlarında oyunculuk yapıyor.