Yasak Elma'da Yıldız'dan sonra Selim de kürsüde intikam aldı! Kumru'nun yalanını böyle ortaya çıkardı

Yasak Elma önceki akşam ekrana getirilen yeni bölümünde heyecan dolu anlar yaşandı. Selim, Kumru hakkında gerçekleri öğrenmesinin ardından harekete geçti. İntikamını kürsüde alan Selim'in hamlesi geçtiğimiz sezon Yıldız'ın kendisini aldatan eşi Çağatay ve arkadaşı Kumru'nun ilişkisini kürsüde ifşa ettiği zamanı hatırlattı. O anlar geceye damga vurdu.

Fox TV'de ekrana getirilen Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen, Melisa Doğu ve Şebnem Dönmez gibi isimlerin başrollünde yer aldığı Yasak Elma dizisi, 30 Ocak Pazartesi akşamı 164 bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Doktor Selim'e kendisini "Ezgi" olarak tanıtarak hakkındaki tüm gerçekleri gizleyen Kumru'nun oyunu ortaya çıktı.

SELİM İNTİKAMINI KUMRU'DAN KÜRSÜDE ALDI

Selim, Kumru'nun kendisini kandırdığını öğrenmesi üzerine ilk olarak doğruları durmak için fırsat verdi. Kumru'nun oyununu sürdürdüğünü gören Selim, Ender'in davetinde kürsüye çıkarak herkesin içinde intikam aldı. Sahnede yüzük çıkartan Selim, "Buraya bir anons yapmak için geldim. Hepinizin huzurunda sevgilim Ezgi'ye evlilik teklifi ediyorum. Tabi ismi Ezgi olsaydı.

Sevgili Kumru Yıldırım'a beni aylarca yalanlarla kandırdığı, kendini başka biri tanıttığı ve bana bir daha kimseye güvenmemem gerektiğini öğrettiği için teşekkür ederim. Tebrikler harika bir performanstı" sözleri bölüme damgasını vurdu.

YILDIZ DA KUMRU VE ÇAĞATAY'DAN İNTİKAMINI KÜRSÜDE ALMIŞTI

Yasak Elma'da daha önce de böyle bir intikam sahnesi yaşanmıştı. Bir davette kürsüye çıkan Yıldız, kendisini aldatan eşi Çağatay ve en yakın arkadaşı Kumru'dan herkesin için intikam almıştı.